Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acuariusteam DEPORTIVO LIMA
433 Tactiek ataque 1
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 38.5
zwak Schieten goed
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Imerlishvili onderschept slim de pass. Imerlishvili probeert naar een medespeler te passen. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Correa de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Benavente met een sublieme pass. Daar is Imerlishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oré met een sublieme pass. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Imerlishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Imerlishvili speelt de bal door. Zago is nu in balbezit. Zago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Acuariusteam - DEPORTIVO LIMA 0:1

8e minuut.
Aréstegui met een snelle inworp. Benavente rent richting de bal. Benavente geeft de bal voor. Zago is nu in balbezit. Zago draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Zago probeert de bal met de borst te controleren. Imerlishvili rent richting de bal. Imerlishvili passt de bal zonder na te denken. Zago probeert de bal met de borst te controleren. Zago draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Oré rent richting de bal. Imerlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Imerlishvili met een sublieme pass. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu schiet op doel. Mamani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Benavente heeft problemen om de bal te vangen. Benavente met een sublieme pass. Carranza probeert naar een medespeler te passen. Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu draait met de bal, schiet en ... Mamani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
de Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Imerlishvili onderschept slim de pass. Imerlishvili probeert naar een medespeler te passen. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
de Souza is nu in balbezit. Zago verovert de bal door een tackle van achteren. Zago passt de bal zonder na te denken. Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu draait met de bal, schiet en ... Mamani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Oré rent richting de bal. Oré passt de bal zonder na te denken. Carranza probeert naar een medespeler te passen. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago schiet op doel. Mamani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acuariusteam - DEPORTIVO LIMA 0:2

25e minuut.
de la Flor geeft een lange en hoge pass. Vanzini kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Imerlishvili de bal onder controle te krijgen. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Benavente bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavente passt de bal in één keer door. Daar is Bunghitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imerlishvili rent richting de bal. Imerlishvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Alfaro de bal onder controle te krijgen. Benavente bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavente probeert naar een medespeler te passen. Zago rent richting de bal. Zago haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Villarreal verovert de bal door een tackle van achteren. Imerlishvili onderschept slim de pass. Imerlishvili met een sublieme pass. Zago is nu in balbezit. Zago schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Oré kopt de bal weg. Zago is nu in balbezit. Bunghitu is nu in balbezit. Imerlishvili is nu in balbezit. Imerlishvili draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Oré probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carranza met een sublieme pass. Imerlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Imerlishvili draait met de bal, schiet en ... Correa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Klungelig pakt Bunghitu de bal. Bunghitu passt de bal met de wreef. Dorado rent richting de bal. Zago is nu in balbezit. Zago schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Strmota is nu in balbezit. Strmota geeft een lange en hoge pass. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Benavente zal de hoekschop nemen. Carranza rent richting de bal. Zago is nu in balbezit. Zago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Acuariusteam - DEPORTIVO LIMA 0:3

45e minuut.
Rodríguez passt de bal met de wreef. Bazán probeert de bal aan de voet te houden. Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu draait met de bal, schiet en ... Correa probeert de bal aan de voet te houden. Mamani bokst de bal weg. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acuariusteam 85%, DEPORTIVO LIMA 15%.
Acuariusteam - DEPORTIVO LIMA 0:3

51e minuut.
Benavente is nu in balbezit. Benavente passt de bal zonder na te denken. Oré bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klungelig pakt Zago de bal. Imerlishvili is nu in balbezit. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago schiet op doel. Mamani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acuariusteam - DEPORTIVO LIMA 0:4

60e minuut.
Zago passt de bal met de wreef. Benavente heeft problemen om de bal te vangen. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu haalt uit met een fantastische trap. Mamani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acuariusteam - DEPORTIVO LIMA 0:5

65e minuut.
Strmota speelt de bal door. Alfaro rent richting de bal. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Benavente de bal. Benavente haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Acuariusteam - DEPORTIVO LIMA 0:6

67e minuut.
Rodrigo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benavente met een snelle inworp. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu haalt uit met een fantastische trap. Mamani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acuariusteam - DEPORTIVO LIMA 0:7

74e minuut.
Zago rent richting de bal. Klungelig pakt Imerlishvili de bal. Imerlishvili speelt de bal door. Zago rent richting de bal. Zago schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vanzini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bonifaz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago passt de bal in één keer door. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu haalt uit met een fantastische trap. Mamani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acuariusteam - DEPORTIVO LIMA 0:8

78e minuut.
Dorado trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Pereda de bal. Carranza met een sublieme pass. Zago rent richting de bal. Zago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Acuariusteam - DEPORTIVO LIMA 0:9

85e minuut.
Strmota geeft de bal voor. Zago kopt de bal weg. Imerlishvili probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bunghitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunghitu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acuariusteam 83%, DEPORTIVO LIMA 17%.
Acuariusteam - DEPORTIVO LIMA 0:9