Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SportChanka UNIVERSITARIOS FC
451 v.5 Tactiek Chasqui
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 43.4
good Schieten adequate
solid Passen adequate
adequate Verdedigen average


17e minuut.
Brikkel probeert naar een medespeler te passen. De Roeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sıla is nu in balbezit. De Roeck onderschept slim de pass. De Roeck haalt uit met een fantastische trap. Tombul bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kasperkiewicz zal de hoekschop nemen. De Roeck springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Bellido speelt de bal door. Pastor is nu in balbezit. Pastor passt de bal zonder na te denken. del Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. del Pino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Fox probeert de bal aan de voet te houden. Bilala probeert naar een medespeler te passen. Sıla bereikt de bal nog maar net als eerste. De Roeck onderschept slim de pass. De Roeck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SportChanka 49%, UNIVERSITARIOS FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SportChanka - UNIVERSITARIOS FC 0:0

46e minuut.
Oesterheld komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Fox probeert naar een medespeler te passen. De Roeck rent richting de bal. Sıla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Roeck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brikkel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
De Roeck passt de bal zonder na te denken. Kasperkiewicz rent richting de bal. Kasperkiewicz passt de bal met de wreef. Brikkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brikkel geeft een lange en hoge pass. Tombul bokst de bal weg. De Roeck rent richting de bal. De Roeck haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Eminescu is nu in balbezit. Eminescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sıla de bal. De Roeck rent richting de bal. De Roeck schiet op doel. Tombul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Kasperkiewicz rent richting de bal. Kasperkiewicz geeft een lange en hoge pass. De Roeck heeft problemen om de bal te vangen. De Roeck draait met de bal, schiet en ... Tombul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SportChanka - UNIVERSITARIOS FC 1:0

65e minuut.
Ciepielewski komt het veld opgelopen. Guillén komt het veld opgelopen. Coomans komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Montalván geeft een lange en hoge pass. Kasperkiewicz rent richting de bal. Kasperkiewicz speelt de bal door. De Roeck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Roeck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ciepielewski is nu in balbezit. Poghosyan onderschept slim de pass. Bilala maakt een afschuwelijke overtreding. Bilala krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Brikkel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oesterheld rent richting de bal. Oesterheld passt de bal zonder na te denken. De Roeck is nu in balbezit. De Roeck haalt uit met een fantastische trap. Tombul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Eminescu rent richting de bal. Eminescu geeft een hoge lob. Sıla heeft problemen om de bal te vangen. De Roeck is nu in balbezit. De Roeck haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SportChanka 48%, UNIVERSITARIOS FC 52%.
SportChanka - UNIVERSITARIOS FC 1:0