Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crema UNFV Alianza_TLV
prueba4132 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 41
good Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Malvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Malvar speelt de bal door. Smoliński rent richting de bal. Smoliński draait met de bal, schiet en ... Bonifaz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Souza e Silva onderschept slim de pass. Malvar speelt de bal door. Vulchinovski probeert naar een medespeler te passen. Rusinek is nu in balbezit. Rusinek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Atabay met een sublieme pass. Vidal speelt de bal door. Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusinek rent richting de bal. Rusinek schiet op doel. Rocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Pellota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellota geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutiérrez met de inworp. Valenzuela geeft een hoge lob. Pieczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Benites rent richting de bal. Benites haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema UNFV - Alianza_TLV 0:1

29e minuut.
Mendoza met een sublieme pass. Klungelig pakt Malvar de bal. Malvar probeert naar een medespeler te passen. Rusinek is nu in balbezit. Rusinek schiet op doel. Rocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Vulchinovski rent richting de bal. Vulchinovski geeft een hoge lob. Salaverry kopt de bal weg. Leguía is nu in balbezit. Leguía haalt uit met een fantastische trap. Pieczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Cece bereikt de bal nog maar net als eerste. Cece passt de bal zonder na te denken. Smoliński rent richting de bal. Smoliński haalt uit met een fantastische trap. Bonifaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boc komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crema UNFV 45%, Alianza_TLV 55%.
Crema UNFV - Alianza_TLV 0:1

48e minuut.
Lira verovert de bal door een tackle van achteren. Lira passt de bal zonder na te denken. Benites rent richting de bal. Benites haalt uit met een fantastische trap. Pieczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema UNFV - Alianza_TLV 0:2

60e minuut.
Valenzuela geeft de bal voor. Papoušek kan de bal niet met de borst controleren. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra schiet op doel. Pieczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema UNFV - Alianza_TLV 0:3

60e minuut.
Briceño komt het veld opgelopen. Pinglo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Malvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Malvar passt de bal in één keer door. Smoliński is nu in balbezit. Rusinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinek draait met de bal, schiet en ... Rocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Boc verovert de bal door een tackle van achteren. Boc speelt de bal door. Malvar met een sublieme pass. Smoliński rent richting de bal. Smoliński draait met de bal, schiet en ... Rocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rusinek rent richting de bal. Rusinek schiet op doel. Rocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema UNFV - Alianza_TLV 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crema UNFV 54%, Alianza_TLV 46%.
Crema UNFV - Alianza_TLV 1:3