Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelonperua FC LosBros Alianza Corazon
Normal Tactiek Viendoo!
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


25e minuut.
Vivanco kopt de bal weg. Segura heeft problemen om de bal te vangen. Casavilca speelt de bal door. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcelonperua - FC LosBros Alianza Corazon 0:1

26e minuut.
Hernández probeert de bal met de borst te controleren. Sándiga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hernández. Hernández krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Wong passt de bal met de wreef. Hernández is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferrero. Ferrero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelonperua 70%, FC LosBros Alianza Corazon 30%.
barcelonperua - FC LosBros Alianza Corazon 0:1

65e minuut.
Vela onderschept slim de pass. Vela passt de bal in één keer door. Arriaga rent richting de bal. Arriaga geeft een lange en hoge pass. Casavilca kopt de bal weg. Arellano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Uribe heeft problemen om de bal te vangen. Toledo is nu in balbezit. Uribe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uribe krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Carrario probeert naar een medespeler te passen. Vivanco is nu in balbezit. Vivanco passt de bal met de wreef. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelonperua 64%, FC LosBros Alianza Corazon 36%.
barcelonperua - FC LosBros Alianza Corazon 0:1