Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
toyal academy sanmartinenses
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Liberti rent richting de bal. Liberti passt de bal in één keer door. Sosa is nu in balbezit. Sosa draait met de bal, schiet en ... Carranza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
toyal academy - sanmartinenses 0:1

11e minuut.
Romero met een sublieme pass. Concha rent richting de bal. Agüero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Agüero moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Agüero schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

13e minuut.
Miranda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romero rent richting de bal. Romero geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Concha is nu in balbezit. Concha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
toyal academy - sanmartinenses 1:1

17e minuut.
Romero is nu in balbezit. Concha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontela begaat een overtreding. Fontela krijgt een gele kaart. Concha wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Concha kan niet meer verder spelen. Montesinos komt het veld opgelopen.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navarrete met de inworp. Romero rent richting de bal. Romero haalt uit met een fantastische trap. Carranza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Abusada passt de bal zonder na te denken. Romero rent richting de bal. Romero passt de bal in één keer door. Montesinos is nu in balbezit. Montesinos haalt uit met een fantastische trap. Prieto bokst de bal weg.

30e minuut.
Montesinos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alfaro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toyal academy 48%, sanmartinenses 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
toyal academy - sanmartinenses 1:1

46e minuut.
Oré onderschept slim de pass. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano passt de bal zonder na te denken. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Prieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Varela met een sublieme pass. Abusada rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sosa. Sosa krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Romero onderschept slim de pass. Romero speelt de bal door. Vela rent richting de bal. Navarrete onderschept slim de pass. Navarrete geeft een lange en hoge pass. Prieto bokst de bal weg. Alfaro springt en kopt de bal. Daar is Miranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
toyal academy - sanmartinenses 2:1

55e minuut.
Vela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mamani komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Castro met een snelle inworp. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero passt de bal in één keer door. Alfaro rent richting de bal. Alfaro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
toyal academy - sanmartinenses 3:1

81e minuut.
Oré passt de bal zonder na te denken. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete geeft een hoge lob. Alfaro rent richting de bal. Alfaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toyal academy 36%, sanmartinenses 64%.
toyal academy - sanmartinenses 3:1