Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crema UNFV UNIVERSITARIOS FC
prueba4132 Tactiek Chasqui
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 41.9
good Schieten weak
adequate Passen adequate
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Souza e Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Souza e Silva geeft een lange en hoge pass. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu draait met de bal, schiet en ... Tombul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema UNFV - UNIVERSITARIOS FC 1:0

14e minuut.
Aslanlı onderschept slim de pass. Cece geeft een lange en hoge pass. Oxfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crema UNFV 63%, UNIVERSITARIOS FC 37%.
Crema UNFV - UNIVERSITARIOS FC 1:0

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Docu de bal onder controle te krijgen. Jelonek rent richting de bal. Docu onderschept slim de pass. Docu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema UNFV - UNIVERSITARIOS FC 2:0

65e minuut.
Pastor speelt de bal door. Axundzadə is nu in balbezit. Demay begaat een overtreding. Demay krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Denkiewicz rent richting de bal. Denkiewicz geeft een lange en hoge pass. Docu is nu in balbezit. Docu haalt uit met een fantastische trap. Tombul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Cece rent richting de bal. Pastor onderschept slim de pass. Pastor probeert naar een medespeler te passen. Coomans is nu in balbezit. Coomans draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Docu rent richting de bal. Docu passt de bal zonder na te denken. Alarcón is nu in balbezit. Boc rent richting de bal. Boc geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Souza e Silva raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vulchinovski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Klungelig pakt Sıla de bal. Docu rent richting de bal. Docu speelt de bal door. Oxfor is nu in balbezit. Oxfor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema UNFV - UNIVERSITARIOS FC 3:0

86e minuut.
Jelonek passt de bal met de wreef. Daar is Sıla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Docu is nu in balbezit. Docu draait met de bal, schiet en ... Tombul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema UNFV - UNIVERSITARIOS FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crema UNFV 63%, UNIVERSITARIOS FC 37%.
Crema UNFV - UNIVERSITARIOS FC 4:0