Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LosBros Alianza Corazon sanmartinenses
Viendoo! Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Casavilca verovert de bal door een tackle van achteren. Casavilca met een sublieme pass. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LosBros Alianza Corazon - sanmartinenses 1:0

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urteaga met de inworp. Oré rent richting de bal. Oré geeft de bal voor. Sándiga kopt de bal weg. Concha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Uribe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arriaga heeft problemen om de bal te vangen. Arriaga speelt de bal door. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Prieto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LosBros Alianza Corazon - sanmartinenses 2:0

31e minuut.
Carrario is nu in balbezit. Techera onderschept slim de pass. Techera passt de bal zonder na te denken. Oré is nu in balbezit. Oré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Concha trapt de bal weg van het doel. Agüero is nu in balbezit. Agüero met een sublieme pass. Urteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Urteaga geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Parodi probeert naar een medespeler te passen. Vela speelt de bal door. Agüero geeft een hoge lob. Sosa rent richting de bal. Sosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vivanco kopt de bal weg. Casavilca rent richting de bal. Casavilca passt de bal met de wreef. Parra rent richting de bal. Parra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LosBros Alianza Corazon - sanmartinenses 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LosBros Alianza Corazon 51%, sanmartinenses 49%.
FC LosBros Alianza Corazon - sanmartinenses 3:0

54e minuut.
Sándiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sándiga passt de bal zonder na te denken. Vivanco rent richting de bal. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vivanco met een sublieme pass. Sándiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sándiga geeft een hoge lob. Daar is Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sándiga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Casavilca met een snelle inworp. Vivanco rent richting de bal. Vivanco geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LosBros Alianza Corazon 50%, sanmartinenses 50%.
FC LosBros Alianza Corazon - sanmartinenses 3:0