Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
toyal academy barcelonperua
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.4
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Daar is Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero rent richting de bal. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Segura probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Briones de bal. Briones geeft de bal voor. Inworp. Navarrete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romero geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vela onderschept slim de pass. Arroyo is nu in balbezit. Vela begaat een overtreding. Arroyo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arroyo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Abusada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cruz is nu in balbezit. Abusada rent richting de bal. Cruz onderschept slim de pass. Cruz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toyal academy 46%, barcelonperua 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
toyal academy - barcelonperua 0:0

58e minuut.
Doeltrap. Arellano trapt de bal weg. Abusada kopt de bal weg. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Briones speelt de bal door. Toledo is nu in balbezit. Toledo met een sublieme pass. Cruz is nu in balbezit. Cruz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Varela passt de bal in één keer door. Hernández heeft problemen om de bal te vangen. Varela begaat een overtreding. Varela krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Hernández is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vela zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Solano geeft een lange en hoge pass. Alzamora kopt de bal weg. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Alzamora passt de bal zonder na te denken. Wong is nu in balbezit. Wong passt de bal in één keer door. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
toyal academy - barcelonperua 0:1

76e minuut.
Abusada passt de bal zonder na te denken. Inworp. Toledo met een snelle inworp. Caro is nu in balbezit. Caro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Arroyo passt de bal in één keer door. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga passt de bal in één keer door. Daar is Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toyal academy 48%, barcelonperua 52%.
toyal academy - barcelonperua 0:1