Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SportChanka Crema UNFV
451 v.5 Tactiek prueba4132
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
45.1 gemiddelde waardering 40.3
good Schieten average
solid Passen average
adequate Verdedigen solid


21e minuut.
Oxfor geeft een lange en hoge pass. Fox probeert naar een medespeler te passen. De Roeck is nu in balbezit. De Roeck schiet op doel. Pieczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Alfonso passt de bal zonder na te denken. Kasperkiewicz met een sublieme pass. De Roeck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Roeck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SportChanka - Crema UNFV 1:0

28e minuut.
Kasperkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brikkel rent richting de bal. Brikkel geeft een lange en hoge pass. Daar is De Roeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Roeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SportChanka - Crema UNFV 2:0

29e minuut.
Brikkel geeft een lange en hoge pass. Denkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Koç bereikt de bal nog maar net als eerste. De Roeck onderschept slim de pass. De Roeck draait met de bal, schiet en ... Pieczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pieczyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Docu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poghosyan rent richting de bal. Docu verovert de bal door een tackle van achteren. Docu speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. De Roeck stond buitenspel. Koç neemt vlug de vrije trap. Oxfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxfor draait met de bal, schiet en ... Zapatrowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SportChanka - Crema UNFV 2:1

45e minuut.
Eminescu geeft een hoge lob. Króliczyński heeft problemen om de bal te vangen. De Roeck rent richting de bal. De Roeck haalt uit met een fantastische trap. Pieczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SportChanka - Crema UNFV 3:1

45e minuut.
Oesterheld komt het veld opgelopen. Papoušek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SportChanka 48%, Crema UNFV 52%.
SportChanka - Crema UNFV 3:1

51e minuut.
Daar is Brikkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Roeck rent richting de bal. Króliczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De Roeck onderschept slim de pass. De Roeck schiet op doel. Pieczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SportChanka - Crema UNFV 4:1

59e minuut.
De Roeck passt de bal in één keer door. Kasperkiewicz rent richting de bal. Kasperkiewicz met een sublieme pass. De Roeck rent richting de bal. De Roeck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kasperkiewicz met de inworp. Brikkel probeert de bal met de borst te controleren. Brikkel met een sublieme pass. Fox is nu in balbezit. Fox geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Gajáry passt de bal met de wreef. Kasperkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkiewicz passt de bal met de wreef. De Roeck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Roeck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SportChanka 31%, Crema UNFV 69%.
SportChanka - Crema UNFV 4:1