Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UNIVERSITARIOS FC Alianza_TLV
Chasqui Tactiek 442
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 40.4
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Coomans passt de bal zonder na te denken. Bellido rent richting de bal. Bellido passt de bal in één keer door. Daar is Axundzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Axundzadə haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vidal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bedoya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellido rent richting de bal. Bellido geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Axundzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido passt de bal met de wreef. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - Alianza_TLV 1:0

25e minuut.
Montalván kopt de bal weg. Bedoya is nu in balbezit. Bedoya passt de bal in één keer door. Coomans rent richting de bal. Coomans draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Klungelig pakt Pastor de bal. Coomans is nu in balbezit. Coomans passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bellido de bal. Bellido draait met de bal, schiet en ... Rocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rocha niet meer kan verder spelen. Saravia komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Bilala rent richting de bal. Bilala geeft de bal voor. Gutiérrez kopt de bal weg. Axundzadə heeft problemen om de bal te vangen. Axundzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - Alianza_TLV 2:0

31e minuut.
Jelonek rent richting de bal. Jelonek geeft een hoge lob. Bedoya kopt de bal weg. Axundzadə rent richting de bal. Axundzadə draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saravia trapt de bal weg. Lira probeert naar een medespeler te passen. Daar is de la Piedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Piedra haalt uit met een fantastische trap. Tombul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Leguía is nu in balbezit. Bilala onderschept slim de pass. Bilala probeert naar een medespeler te passen. Axundzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - Alianza_TLV 3:0

41e minuut.
Vidal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bedoya geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITARIOS FC 31%, Alianza_TLV 69%.
UNIVERSITARIOS FC - Alianza_TLV 3:0

60e minuut.
Inworp. Bauer komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bedoya passt de bal met de wreef. Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido probeert naar een medespeler te passen. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans schiet op doel. Saravia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - Alianza_TLV 4:0

65e minuut.
Inworp. del Pino komt het veld opgelopen.

69e minuut.
del Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido is nu in balbezit. Bellido passt de bal in één keer door. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans haalt uit met een fantastische trap. Saravia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pinglo komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Montalván onderschept slim de pass. Montalván geeft een hoge lob. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vidal de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pastor passt de bal met de wreef. Bellido rent richting de bal. Bellido passt de bal met de wreef. Coomans rent richting de bal. Coomans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - Alianza_TLV 5:0

80e minuut.
del Pino rent richting de bal. del Pino draait met de bal, schiet en ... Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - Alianza_TLV 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITARIOS FC 34%, Alianza_TLV 66%.
UNIVERSITARIOS FC - Alianza_TLV 6:0