Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza_TLV UNIVERSITARIOS FC
442 Tactiek Chasqui
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 43.6
good Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Lira passt de bal in één keer door. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites passt de bal met de wreef. de la Piedra is nu in balbezit. de la Piedra draait met de bal, schiet en ... Tombul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Inworp. Valenzuela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gutiérrez geeft de bal voor. de la Piedra maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Benites, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Benites is nu in balbezit. Benites haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - UNIVERSITARIOS FC 1:0

10e minuut.
Bedoya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellido is nu in balbezit. Bellido geeft een lange en hoge pass. Pastor maakt een snoekduik en kopt de bal. Rocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alianza_TLV - UNIVERSITARIOS FC 1:1

34e minuut.
Mendoza passt de bal met de wreef. Inworp. Bedoya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellido geeft een hoge lob. Axundzadə krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bedoya speelt de bal door. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor passt de bal in één keer door. Axundzadə is nu in balbezit. Axundzadə haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Montalván geeft de bal voor. Bilala is nu in balbezit. Bilala passt de bal met de wreef. Axundzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundzadə schiet op doel. Rocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pastor is nu in balbezit. Pastor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza_TLV 54%, UNIVERSITARIOS FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alianza_TLV - UNIVERSITARIOS FC 1:1

61e minuut.
Doeltrap. Pinglo komt het veld opgelopen. Briceño komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Salaverry met de inworp. Lira kan de bal niet met de borst controleren. Lira passt de bal in één keer door. Benites rent richting de bal. Benites draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - UNIVERSITARIOS FC 2:1

84e minuut.
Klungelig pakt Axundzadə de bal. Bilala rent richting de bal. Bilala speelt de bal door. Pastor is nu in balbezit. Pastor draait met de bal, schiet en ... Rocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bellido geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza_TLV 62%, UNIVERSITARIOS FC 38%.
Alianza_TLV - UNIVERSITARIOS FC 2:1