Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sanmartinenses barcelonperua
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Techera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Francia de bal. Sosa is nu in balbezit. Oré is nu in balbezit. Oré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sanmartinenses - barcelonperua 1:0

7e minuut.
Urteaga is nu in balbezit. Urteaga geeft de bal voor. Caro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sosa rent richting de bal. Sosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Wong is nu in balbezit. Wong probeert naar een medespeler te passen. Parodi is nu in balbezit. Cruz onderschept slim de pass. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Agüero probeert naar een medespeler te passen. Oré is nu in balbezit. Klungelig pakt Oré de bal. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sanmartinenses 54%, barcelonperua 46%.
sanmartinenses - barcelonperua 1:0

48e minuut.
Alzamora passt de bal in één keer door. Caro probeert de bal met de borst te controleren. Oré speelt de bal door. Sosa rent richting de bal. Sosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Vela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agüero geeft een lange en hoge pass. Francia kopt de bal weg. Klungelig pakt Sosa de bal. Sosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Fontela rent richting de bal. Met opzet legt Toledo zijn tegenspeler op de grond. Fontela raakt geblesseerd tijdens het duel. Parodi met een snel genomen vrije trap. Briones bereikt de bal nog maar net als eerste. Briones geeft de bal voor. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Fontela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parodi rent richting de bal. Parodi passt de bal met de wreef. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz draait met de bal, schiet en ... Prieto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sanmartinenses - barcelonperua 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sanmartinenses 44%, barcelonperua 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sanmartinenses - barcelonperua 1:1