Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LosBros Alianza Corazon UNIVERSITARIOS FC
Viendoo! Tactiek Chasqui
34% Balbezit 66%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 43.5
poor Schieten good
poor Passen adequate
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Parra is nu in balbezit. Delgado rent richting de bal. Coomans onderschept slim de pass. Axundzadə is nu in balbezit. Axundzadə haalt uit met een fantastische trap. Concha bokst de bal weg. Concha probeert naar een medespeler te passen. Pastor rent richting de bal. Parra maakt een afschuwelijke overtreding. Parra is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

8e minuut.
Bellido passt de bal met de wreef. Alarcón probeert naar een medespeler te passen. Arriaga rent richting de bal. Axundzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Axundzadə haalt uit met een fantastische trap. Concha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Bellido passt de bal met de wreef. Daar is Pastor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastor probeert naar een medespeler te passen. Coomans rent richting de bal. Coomans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Alarcón speelt de bal door. Delgado rent richting de bal. Bedoya begaat een overtreding. Bedoya krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Carrario kan de bal niet met de borst controleren. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrario bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sándiga geeft de bal voor. Bedoya probeert naar een medespeler te passen. Axundzadə rent richting de bal. Axundzadə haalt uit met een fantastische trap. Concha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LosBros Alianza Corazon - UNIVERSITARIOS FC 0:1

33e minuut.
Bedoya passt de bal met de wreef. Bellido is nu in balbezit. Bellido passt de bal in één keer door. Daar is Coomans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coomans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Alarcón passt de bal in één keer door. Bedoya met een sublieme pass. Axundzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LosBros Alianza Corazon - UNIVERSITARIOS FC 0:2

42e minuut.
Carrario verovert de bal door een tackle van achteren. Bellido onderschept slim de pass. Bellido speelt de bal door. Coomans is nu in balbezit. Coomans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LosBros Alianza Corazon 72%, UNIVERSITARIOS FC 28%.
FC LosBros Alianza Corazon - UNIVERSITARIOS FC 0:2

50e minuut.
Bellido onderschept slim de pass. Bellido met een sublieme pass. Uribe rent richting de bal. Axundzadə onderschept slim de pass. Axundzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LosBros Alianza Corazon - UNIVERSITARIOS FC 0:3

51e minuut.
Carrario is nu in balbezit. Carrario passt de bal met de wreef. Oré probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coomans is nu in balbezit. Coomans draait met de bal, schiet en ... Concha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Pastor probeert naar een medespeler te passen. Alarcón rent richting de bal. Alarcón passt de bal in één keer door. Axundzadə is nu in balbezit. Axundzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LosBros Alianza Corazon - UNIVERSITARIOS FC 0:4

59e minuut.
Pastor met een sublieme pass. Bilala rent richting de bal. Bilala met een sublieme pass. Bellido is nu in balbezit. Bellido draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sándiga speelt de bal door. Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans is nu in balbezit. Coomans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LosBros Alianza Corazon - UNIVERSITARIOS FC 0:5

69e minuut.
Bellido is nu in balbezit. Bellido passt de bal in één keer door. Coomans rent richting de bal. Coomans haalt uit met een fantastische trap. Concha probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek geeft een lange en hoge pass. Axundzadə rent richting de bal. Axundzadə haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoya geeft een lange en hoge pass. Daar is Vivanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bedoya rent richting de bal. Bedoya geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bedoya passt de bal met de wreef. Pastor rent richting de bal. Pastor geeft een lange en hoge pass. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans haalt uit met een fantastische trap. Concha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Axundzadə heeft problemen om de bal te vangen. Bellido is nu in balbezit. Bellido passt de bal zonder na te denken. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LosBros Alianza Corazon - UNIVERSITARIOS FC 0:6

80e minuut.
Ferrero is nu in balbezit. Ferrero geeft een hoge lob. Bedoya kopt de bal weg. Axundzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundzadə schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LosBros Alianza Corazon - UNIVERSITARIOS FC 0:7

88e minuut.
Uribe met een sublieme pass. Alarcón speelt de bal door. Bedoya rent richting de bal. Bedoya geeft een hoge lob. Coomans krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LosBros Alianza Corazon 79%, UNIVERSITARIOS FC 21%.
FC LosBros Alianza Corazon - UNIVERSITARIOS FC 0:7