Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UNIVERSITARIOS FC FC LosBros Alianza Corazon
Chasqui Tactiek Viendoo!
63% Balbezit 37%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.1 gemiddelde waardering 17.5
adequate Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Montalván kopt de bal weg. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor geeft een hoge lob. Bedoya rent richting de bal. Bedoya geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - FC LosBros Alianza Corazon 1:0

8e minuut.
Sıla geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Parra de bal onder controle te krijgen. Bilala kopt de bal weg. del Pino is nu in balbezit. del Pino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Concha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Axundzadə springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - FC LosBros Alianza Corazon 2:0

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Casavilca zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Vivanco de bal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. Tombul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Vivanco met een sublieme pass. Mvila is nu in balbezit. Mvila passt de bal met de wreef. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoya passt de bal zonder na te denken. del Pino is nu in balbezit. del Pino haalt uit met een fantastische trap. Concha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - FC LosBros Alianza Corazon 3:0

24e minuut.
Bilala speelt de bal door. Pastor rent richting de bal. Pastor speelt de bal door. Axundzadə rent richting de bal. Axundzadə schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Concha trapt de bal weg van het doel. Alarcón kopt de bal weg. Sándiga heeft problemen om de bal te vangen. Axundzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Alarcón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delgado. Alarcón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montalván met een snel genomen vrije trap. Axundzadə is nu in balbezit. Axundzadə schiet op doel. Concha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - FC LosBros Alianza Corazon 4:0

40e minuut.
Ferrero probeert naar een medespeler te passen. Alarcón rent richting de bal. Alarcón passt de bal zonder na te denken. del Pino rent richting de bal. del Pino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - FC LosBros Alianza Corazon 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITARIOS FC 35%, FC LosBros Alianza Corazon 65%.
UNIVERSITARIOS FC - FC LosBros Alianza Corazon 5:0

56e minuut.
Sándiga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Oré de bal. Axundzadə is nu in balbezit. Axundzadə schiet op doel. Concha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - FC LosBros Alianza Corazon 6:0

63e minuut.
Concha trapt de bal weg van het doel. Alarcón kopt de bal weg. Oré bereikt de bal nog maar net als eerste. del Pino onderschept slim de pass. del Pino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Pastor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastor geeft een hoge lob. Daar is Axundzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITARIOS FC 23%, FC LosBros Alianza Corazon 77%.
UNIVERSITARIOS FC - FC LosBros Alianza Corazon 6:0