Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelonperua SportChanka
Normal Tactiek 451 v.6
42% Balbezit 58%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
17.8 gemiddelde waardering 42.2
weak Schieten good
poor Passen very good
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Kasperkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kasperkiewicz geeft de bal voor. Brikkel kopt de bal weg. De Roeck rent richting de bal. De Roeck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brikkel onderschept slim de pass. Brikkel probeert naar een medespeler te passen. De Roeck is nu in balbezit. De Roeck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

4e minuut.
De Roeck is nu in balbezit. Segura legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Roeck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brikkel neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Arellano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelonperua - SportChanka 0:1

5e minuut.
Fox passt de bal zonder na te denken. Poghosyan geeft de bal voor. Briones heeft problemen om de bal te vangen. De Roeck rent richting de bal. De Roeck draait met de bal, schiet en ... Arellano bokst de bal weg.

7e minuut.
Alzamora probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poghosyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fox is nu in balbezit. Fox geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Fox kopt de bal weg. Brikkel heeft problemen om de bal te vangen. Brikkel probeert naar een medespeler te passen. De Roeck is nu in balbezit. De Roeck haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
barcelonperua - SportChanka 0:2

16e minuut.
Alfonso rent richting de bal. Alfonso passt de bal in één keer door. Segura rent richting de bal. De Roeck verovert de bal door een tackle van achteren. De Roeck draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelonperua - SportChanka 0:3

19e minuut.
Briones geeft een lange en hoge pass. Alfonso kopt de bal weg. Daar is Segura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Roeck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Roeck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcelonperua - SportChanka 0:4

22e minuut.
Hernández rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silvstedt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brikkel rent richting de bal. Brikkel geeft een hoge lob. Arellano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
De Roeck heeft problemen om de bal te vangen. Brikkel is nu in balbezit. Brikkel passt de bal zonder na te denken. De Roeck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Roeck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Brikkel onderschept slim de pass. Brikkel geeft de bal voor. Klungelig pakt Segura de bal. De Roeck is nu in balbezit. De Roeck haalt uit met een fantastische trap. Arellano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Toledo rent richting de bal. Fox verovert de bal door een tackle van achteren. Fox speelt de bal door. De Roeck is nu in balbezit. De Roeck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Houtman komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Brikkel onderschept slim de pass. Brikkel probeert naar een medespeler te passen. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso geeft een lange en hoge pass. Houtman krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Brikkel rent richting de bal. Brikkel passt de bal zonder na te denken. Houtman rent richting de bal. Houtman schiet op doel. Arellano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
barcelonperua - SportChanka 0:5

43e minuut.
Cruz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houtman bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelonperua 87%, SportChanka 13%.
barcelonperua - SportChanka 0:5

48e minuut.
Kasperkiewicz passt de bal zonder na te denken. Brikkel is nu in balbezit. Brikkel geeft een lange en hoge pass. Houtman bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcelonperua - SportChanka 0:6

50e minuut.
Fox bereikt de bal nog maar net als eerste. Fox geeft een hoge lob. Houtman is nu in balbezit. Houtman schiet op doel. Arellano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelonperua - SportChanka 0:7

55e minuut.
Kasperkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Segura de bal. Houtman onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kasperkiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arellano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Vela probeert naar een medespeler te passen. Mafrici is nu in balbezit. Mafrici geeft een hoge lob. Houtman bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Fox geeft een hoge lob. Daar is Kasperkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasperkiewicz kopt de bal weg. Houtman bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Caro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caro geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Toledo stond buitenspel. Fox maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Houtman rent richting de bal. Brikkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brikkel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Caro passt de bal met de wreef. Poghosyan probeert naar een medespeler te passen. Oesterheld speelt de bal door. Houtman rent richting de bal. Houtman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Briones geeft een hoge lob. Alfonso rent richting de bal. Alfonso passt de bal zonder na te denken. Houtman rent richting de bal. Houtman haalt uit met een fantastische trap. Arellano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Brikkel kopt de bal weg. Klungelig pakt Houtman de bal. Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtman verovert de bal door een tackle van achteren. Houtman draait met de bal, schiet en ... Arellano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Alfonso passt de bal met de wreef. Oesterheld geeft een hoge lob. Briones heeft problemen om de bal te vangen. Houtman rent richting de bal. Houtman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelonperua 89%, SportChanka 11%.
barcelonperua - SportChanka 0:7