Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SportChanka barcelonperua
442 v.4 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
27 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 17.3
solid Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Alfonso is nu in balbezit. Alfonso geeft een hoge lob. Klungelig pakt Francia de bal. Houtman rent richting de bal. Houtman schiet op doel. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Alfonso geeft een hoge lob. Francia kan de bal niet met de borst controleren. Houtman is nu in balbezit. Houtman schiet op doel. Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Acher is nu in balbezit. Acher geeft een lange en hoge pass. Houtman bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtman haalt uit met een fantastische trap. Vela probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alfonso zal de hoekschop nemen. Houtman springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SportChanka - barcelonperua 1:0

11e minuut.
Wong probeert naar een medespeler te passen. Vidal rent richting de bal. Houtman onderschept slim de pass. Houtman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Briones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acher rent richting de bal. Acher passt de bal in één keer door. Houtman is nu in balbezit. Houtman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Silvstedt probeert naar een medespeler te passen. Acher is nu in balbezit. Acher passt de bal met de wreef. Houtman is nu in balbezit. Houtman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia geeft een lange en hoge pass. Brikkel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Houtman de bal. Houtman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Acher is nu in balbezit. Acher passt de bal met de wreef. Houtman is nu in balbezit. Houtman haalt uit met een fantastische trap. Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SportChanka - barcelonperua 2:0

26e minuut.
Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brikkel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fox geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Álvarez bokst de bal weg.

34e minuut.
Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher geeft een hoge lob. Francia kopt de bal weg. Houtman is nu in balbezit. Houtman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasperkiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SportChanka 21%, barcelonperua 79%.
SportChanka - barcelonperua 2:0

47e minuut.
Poghosyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alfonso de bal. Alfonso passt de bal in één keer door. Acher rent richting de bal. Acher geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Mantos probeert de bal met de borst te controleren. Mantos met een sublieme pass. Brikkel is nu in balbezit. Brikkel geeft de bal voor. Houtman kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Brikkel rent richting de bal. Brikkel passt de bal zonder na te denken. Kasperkiewicz met een sublieme pass. Acher is nu in balbezit. Acher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kasperkiewicz rent richting de bal. Kasperkiewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Acher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Alfonso kopt de bal weg. Klungelig pakt Vela de bal. Kasperkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Houtman is nu in balbezit. Houtman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Álvarez neemt vlug de vrije trap. Alfonso probeert de bal met de borst te controleren. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alfonso geeft de bal voor. Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Houtman heeft problemen om de bal te vangen. Houtman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Francia probeert naar een medespeler te passen. Caro is nu in balbezit. Met opzet legt Silvstedt zijn tegenspeler op de grond. Caro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

63e minuut.
Houtman bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brikkel zal de hoekschop nemen. Houtman maakt een snoekduik en kopt de bal. Álvarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SportChanka - barcelonperua 3:0

68e minuut.
Toledo rent richting de bal. Toledo geeft een hoge lob. Kasperkiewicz speelt de bal door. Houtman bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtman draait met de bal, schiet en ... Álvarez bokst de bal weg.

70e minuut.
Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher passt de bal in één keer door. Concha heeft problemen om de bal te vangen. Houtman rent richting de bal. Houtman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Silvstedt speelt de bal door. Daar is Kasperkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasperkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Houtman bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SportChanka - barcelonperua 4:0

73e minuut.
Alzamora geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alfonso met een snelle inworp. Kasperkiewicz geeft een hoge lob. Houtman springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Poghosyan onderschept slim de pass. Poghosyan geeft de bal voor. Brikkel geeft een hoge lob. Houtman springt en kopt de bal. Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SportChanka - barcelonperua 5:0

77e minuut.
Caro geeft een lange en hoge pass. Poghosyan geeft een lange en hoge pass. Acher rent richting de bal. Daar is Acher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acher geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Kasperkiewicz is nu in balbezit. Caro is nu in balbezit. Kasperkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kasperkiewicz geeft een hoge lob. Houtman krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SportChanka 14%, barcelonperua 86%.
SportChanka - barcelonperua 5:0