Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sanmartinenses Crema UNFV
Normal Tactiek prueba4132
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 41.2
weak Schieten solid
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Cece met een sublieme pass. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu met een sublieme pass. Oxfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxfor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sanmartinenses - Crema UNFV 0:1

3e minuut.
Cece onderschept slim de pass. Cece speelt de bal door. Oxfor is nu in balbezit. Oxfor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sanmartinenses - Crema UNFV 0:2

6e minuut.
Denkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Boc geeft een lange en hoge pass. Oxfor kopt de bal weg. Docu rent richting de bal. Docu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prieto trapt de bal weg. Oltenescu kopt de bal weg. Docu rent richting de bal. Docu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sanmartinenses - Crema UNFV 0:3

8e minuut.
Sosa probeert naar een medespeler te passen. Toledo heeft problemen om de bal te vangen. Docu verovert de bal door een tackle van achteren. Docu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Docu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oxfor rent richting de bal. Carranza verovert de bal door een tackle van achteren. Docu onderschept slim de pass. Docu schiet op doel. Prieto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sanmartinenses - Crema UNFV 0:4

17e minuut.
Sosa heeft problemen om de bal te vangen. Agüero is nu in balbezit. Docu verovert de bal door een tackle van achteren. Docu haalt uit met een fantastische trap. Miranda probeert de bal aan de voet te houden. Prieto bokst de bal weg. Docu rent richting de bal. Docu draait met de bal, schiet en ... Prieto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sanmartinenses - Crema UNFV 0:5

19e minuut.
Demay bereikt de bal nog maar net als eerste. Demay geeft een lange en hoge pass. Vela is nu in balbezit. Oxfor verovert de bal door een tackle van achteren. Oxfor schiet op doel. Prieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Docu rent richting de bal. Boc is nu in balbezit. Boc passt de bal met de wreef. Oxfor is nu in balbezit. Oxfor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Parodi rent richting de bal. Boc onderschept slim de pass. Oltenescu probeert naar een medespeler te passen. Oxfor is nu in balbezit. Oxfor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sanmartinenses - Crema UNFV 0:6

30e minuut.
Inworp. Parodi met een snelle inworp. Docu rent richting de bal. Docu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sanmartinenses - Crema UNFV 0:7

34e minuut.
Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu speelt de bal door. Oxfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu rent richting de bal. Docu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Oxfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxfor haalt uit met een fantastische trap. Prieto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sanmartinenses - Crema UNFV 0:8

43e minuut.
Koç kopt de bal weg. Docu rent richting de bal. Parodi verovert de bal door een tackle van achteren. Oxfor verovert de bal door een tackle van achteren. Oxfor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Fontela kopt de bal weg. Oltenescu heeft problemen om de bal te vangen. Oltenescu probeert naar een medespeler te passen. Docu rent richting de bal. Docu haalt uit met een fantastische trap. Prieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sanmartinenses 74%, Crema UNFV 26%.
sanmartinenses - Crema UNFV 0:8

47e minuut.
Vela is nu in balbezit. Cece rent richting de bal. Cece met een sublieme pass. Oxfor heeft problemen om de bal te vangen. Oxfor haalt uit met een fantastische trap. Prieto bokst de bal weg. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Boc is nu in balbezit. Boc geeft een lange en hoge pass. Miranda heeft problemen om de bal te vangen. Docu rent richting de bal. Docu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sanmartinenses - Crema UNFV 0:9

52e minuut.
Oxfor passt de bal zonder na te denken. Docu is nu in balbezit. Docu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Miranda de bal onder controle te krijgen. Prieto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sanmartinenses - Crema UNFV 0:10

57e minuut.
Koç passt de bal in één keer door. Boc rent richting de bal. Parodi rent richting de bal. Boc verovert de bal door een tackle van achteren. Boc geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Koç onderschept slim de pass. Koç probeert naar een medespeler te passen. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Miranda de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Cece onderschept slim de pass. Cece geeft de bal voor. Docu controleert de bal met de borst. Docu draait met de bal, schiet en ... Prieto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carranza heeft problemen om de bal te vangen. Oxfor rent richting de bal. Oxfor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sanmartinenses - Crema UNFV 0:11

65e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oltenescu speelt de bal door. Docu is nu in balbezit. Docu draait met de bal, schiet en ... Prieto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
sanmartinenses - Crema UNFV 0:12

67e minuut.
Daar is Docu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu verovert de bal door een tackle van achteren. Oxfor is nu in balbezit. Oxfor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Agüero rent richting de bal. Docu onderschept slim de pass. Docu kan de bal niet met de borst controleren. Docu schiet op doel. Miranda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cece geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Docu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Docu schiet op doel. Prieto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sanmartinenses - Crema UNFV 0:13

84e minuut.
Wostal probeert naar een medespeler te passen. Boc geeft de bal voor. Klungelig pakt Carranza de bal. Oxfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxfor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Docu is nu in balbezit. Docu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sanmartinenses - Crema UNFV 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sanmartinenses 80%, Crema UNFV 20%.
sanmartinenses - Crema UNFV 0:14