Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza_TLV toyal academy
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 16.9
solid Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Leguía heeft problemen om de bal te vangen. Leguía met een sublieme pass. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Romero kopt de bal weg. Bonifaz controleert de bal met de borst. Concha onderschept slim de pass. Concha haalt uit met een fantastische trap. Rocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - toyal academy 0:1

5e minuut.
Leguía probeert naar een medespeler te passen. Solano rent richting de bal. Benites onderschept slim de pass. Benites geeft een lange en hoge pass. de la Piedra springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lira geeft een hoge lob. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra passt de bal zonder na te denken. Benites rent richting de bal. Benites haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alianza_TLV - toyal academy 1:1

19e minuut.
Abusada verovert de bal door een tackle van achteren. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero speelt de bal door. Concha is nu in balbezit. Concha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Valenzuela passt de bal in één keer door. de la Piedra met een sublieme pass. Drago is nu in balbezit. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Arroyo kopt de bal weg. Romero rent richting de bal. Met opzet legt Mendoza zijn tegenspeler op de grond. Mendoza krijgt een gele kaart. Romero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Solano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Concha bereikt de bal nog maar net als eerste. Concha haalt uit met een fantastische trap. Rocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - toyal academy 1:2

31e minuut.
Gutiérrez speelt de bal door. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela passt de bal met de wreef. Benites is nu in balbezit. Benites haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
de la Piedra is nu in balbezit. de la Piedra passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Solano de bal. Benites rent richting de bal. Benites schiet op doel. Carranza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alianza_TLV - toyal academy 2:2

37e minuut.
Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra onderschept slim de pass. de la Piedra passt de bal met de wreef. Benites rent richting de bal. Benites draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Abusada is nu in balbezit. Benites begaat een overtreding. Abusada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drago zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Inworp. Gutiérrez met een snelle inworp. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela geeft de bal voor. Carranza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - toyal academy 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza_TLV 29%, toyal academy 71%.
Alianza_TLV - toyal academy 3:2

47e minuut.
Lira speelt de bal door. Leguía rent richting de bal. Leguía met een sublieme pass. de la Piedra is nu in balbezit. de la Piedra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - toyal academy 4:2

53e minuut.
Inworp. Navarrete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benites is nu in balbezit. Leguía bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguía geeft de bal voor. Carranza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Inworp. Pinglo komt het veld opgelopen. Briceño komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Abusada is nu in balbezit. Benites onderschept slim de pass. Lira probeert naar een medespeler te passen. Pinglo rent richting de bal. Pinglo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - toyal academy 5:2

65e minuut.
Leguía verovert de bal door een tackle van achteren. Leguía speelt de bal door. Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinglo schiet op doel. Carranza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - toyal academy 6:2

75e minuut.
Romero geeft een hoge lob. Mendoza geeft de bal voor. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinglo onderschept slim de pass. Pinglo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Miyakawa heeft problemen om de bal te vangen. Benites rent richting de bal. Benites passt de bal in één keer door. Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinglo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pinglo is nu in balbezit. Pinglo probeert naar een medespeler te passen. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites schiet op doel. Miyakawa probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Leguía geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira passt de bal in één keer door. Pinglo heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites haalt uit met een fantastische trap. Miyakawa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - toyal academy 7:2

89e minuut.
Briceño geeft een hoge lob. Valenzuela speelt de bal door. Miyakawa rent richting de bal. Benites verovert de bal door een tackle van achteren. Benites schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza_TLV 25%, toyal academy 75%.
Alianza_TLV - toyal academy 7:2