Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelonperua UNIVERSITARIOS FC
Normal Tactiek Chasqui
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 38.8
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen poor


5e minuut.
del Pino onderschept slim de pass. del Pino geeft een lange en hoge pass. Axundzadə is nu in balbezit. Axundzadə draait met de bal, schiet en ... Briones probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pastor passt de bal in één keer door. Axundzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundzadə passt de bal zonder na te denken. del Pino rent richting de bal. del Pino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcelonperua - UNIVERSITARIOS FC 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Cruz de bal. Axundzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cruz. Cruz krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Daar is Concha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Pino is nu in balbezit. del Pino passt de bal zonder na te denken. Axundzadə is nu in balbezit. Axundzadə schiet op doel. Álvarez bokst de bal weg.

14e minuut.
Bedoya met een snelle inworp. Bellido geeft een lange en hoge pass. Daar is Bilala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Axundzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundzadə schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bellido kopt de bal weg. Axundzadə rent richting de bal. Axundzadə geeft een hoge lob. del Pino kan de bal niet met de borst controleren. del Pino geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelonperua - UNIVERSITARIOS FC 0:2

29e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Pastor passt de bal in één keer door. Bilala speelt de bal door. Axundzadə is nu in balbezit. Axundzadə draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Álvarez met een sublieme pass. Bedoya kopt de bal weg. Daar is Concha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Pino rent richting de bal. del Pino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelonperua - UNIVERSITARIOS FC 0:3

33e minuut.
Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundzadə is nu in balbezit. Axundzadə passt de bal in één keer door. Daar is del Pino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Pino schiet op doel. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Briones verovert de bal door een tackle van achteren. Briones probeert naar een medespeler te passen. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor geeft de bal voor. Klungelig pakt Concha de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoya geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bellido de bal. del Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. del Pino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Álvarez trapt de bal weg. Pastor kopt de bal weg. Axundzadə heeft problemen om de bal te vangen. Axundzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Sıla heeft problemen om de bal te vangen. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor passt de bal zonder na te denken. Axundzadə is nu in balbezit. Axundzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelonperua 90%, UNIVERSITARIOS FC 10%.
barcelonperua - UNIVERSITARIOS FC 0:3

52e minuut.
Alzamora geeft een hoge lob. Bedoya rent richting de bal. Bedoya passt de bal in één keer door. del Pino rent richting de bal. del Pino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
del Pino rent richting de bal. Bellido rent richting de bal. Bellido passt de bal in één keer door. Axundzadə rent richting de bal. Axundzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ramírez passt de bal zonder na te denken. Bedoya rent richting de bal. Bedoya met een sublieme pass. Axundzadə is nu in balbezit. Axundzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Peláez passt de bal zonder na te denken. Alarcón rent richting de bal. Alarcón met een sublieme pass. del Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. del Pino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Peláez geeft de bal voor. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Bilala kopt de bal weg. Pastor is nu in balbezit. Pastor haalt uit met een fantastische trap. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Pastor probeert de bal met de borst te controleren. Pastor met een sublieme pass. Bedoya probeert naar een medespeler te passen. del Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. del Pino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Bedoya raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Robles komt het veld opgelopen. Arriaga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Francia komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Peláez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Robles met een snelle inworp. Bellido rent richting de bal. Ramírez geeft een hoge lob. Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Bilala met een snelle inworp. Caro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bellido. Bellido krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelonperua 85%, UNIVERSITARIOS FC 15%.
barcelonperua - UNIVERSITARIOS FC 0:3