Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza_TLV sanmartinenses
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 16.8
solid Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lira verovert de bal door een tackle van achteren. Lira geeft een hoge lob. Carranza heeft problemen om de bal te vangen. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Miranda trapt de bal weg. Lira kopt de bal weg. Benites is nu in balbezit. Benites draait met de bal, schiet en ... Daar is Miranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Lira probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vela. Vela krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Lira verovert de bal door een tackle van achteren. Lira met een sublieme pass. Benites rent richting de bal. Benites draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lira met een sublieme pass. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela geeft een hoge lob. Benites is nu in balbezit. Benites schiet op doel. Prieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - sanmartinenses 1:0

26e minuut.
Salaverry met de inworp. Leguía bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguía passt de bal met de wreef. Klungelig pakt de la Piedra de bal. de la Piedra draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira onderschept slim de pass. Lira speelt de bal door. de la Piedra heeft problemen om de bal te vangen. de la Piedra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - sanmartinenses 2:0

34e minuut.
Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela geeft een hoge lob. Benites rent richting de bal. Benites haalt uit met een fantastische trap. Miranda probeert de bal aan de voet te houden. Prieto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - sanmartinenses 3:0

45e minuut.
Lira passt de bal zonder na te denken. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites met een sublieme pass. de la Piedra is nu in balbezit. de la Piedra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza_TLV 18%, sanmartinenses 82%.
Alianza_TLV - sanmartinenses 3:0

46e minuut.
de la Piedra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vidal de bal. Vidal geeft de bal voor. de la Piedra is nu in balbezit. de la Piedra draait met de bal, schiet en ... Prieto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Benites rent richting de bal. Benites haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - sanmartinenses 4:0

47e minuut.
Sosa speelt de bal door. Daar is Oré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benites is nu in balbezit. Benites draait met de bal, schiet en ... Prieto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt de la Piedra de bal. de la Piedra schiet op doel. Prieto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Lira kopt de bal weg. Klungelig pakt Benites de bal. Wat een zware overtreding van Miranda ... Strafschop! Miranda krijgt een gele kaart. Benites is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de la Piedra neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - sanmartinenses 5:0

53e minuut.
Oré kopt de bal weg. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela met een sublieme pass. de la Piedra rent richting de bal. de la Piedra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Miranda trapt de bal weg. Daar is Leguía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leguía speelt de bal door. Klungelig pakt de la Piedra de bal. de la Piedra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - sanmartinenses 6:0

57e minuut.
Leguía passt de bal zonder na te denken. Daar is Benites, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benites probeert naar een medespeler te passen. Leguía geeft een lange en hoge pass. de la Piedra springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bauer komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Salaverry geeft een lange en hoge pass. de la Piedra controleert de bal met de borst. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra verovert de bal door een tackle van achteren. de la Piedra schiet op doel. Prieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saravia komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bonifaz verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela geeft de bal voor. Benites rent richting de bal. Benites haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Carranza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - sanmartinenses 7:0

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Prieto niet meer kan verder spelen. Silva komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Benites is nu in balbezit. Benites geeft een hoge lob. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Carranza de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doeltrap. Pinglo komt het veld opgelopen. Silva met een harde bal richting middenveld. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela passt de bal met de wreef. Pinglo is nu in balbezit. Pinglo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - sanmartinenses 8:0

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Silva trapt de bal weg van het doel. Bauer kopt de bal weg. Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinglo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Daar is Benites, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Miranda ... Strafschop! Benites is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miranda speelt de bal door. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Benites neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - sanmartinenses 9:0

86e minuut.
Bonifaz kopt de bal weg. Valenzuela speelt de bal door. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinglo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Mendoza rent richting de bal. Mendoza geeft een hoge lob. Daar is Carranza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinglo schiet op doel. Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza_TLV 19%, sanmartinenses 81%.
Alianza_TLV - sanmartinenses 9:0