Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crema UNFV toyal academy
prueba4132 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 18
solid Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Boc kopt de bal weg. Arroyo heeft problemen om de bal te vangen. Oxfor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arroyo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Arroyo kan niet meer verder spelen. Sánchez komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Oltenescu met een sublieme pass. Oxfor heeft problemen om de bal te vangen. Oxfor probeert naar een medespeler te passen. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema UNFV - toyal academy 1:0

14e minuut.
Oxfor rent richting de bal. Oltenescu rent richting de bal. Oxfor rent richting de bal. Oxfor draait met de bal, schiet en ... Carranza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema UNFV - toyal academy 2:0

15e minuut.
Oltenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oxfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu rent richting de bal. Oxfor rent richting de bal. Oxfor geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cece neemt de hoekschop. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema UNFV - toyal academy 3:0

22e minuut.
Denkiewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Boc de bal. Boc passt de bal met de wreef. Oxfor is nu in balbezit. Oxfor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema UNFV - toyal academy 4:0

25e minuut.
Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Aslanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanlı probeert naar een medespeler te passen. Miyakawa rent richting de bal. Docu verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema UNFV - toyal academy 5:0

27e minuut.
Oxfor passt de bal met de wreef. Oltenescu is nu in balbezit. Cece probeert naar een medespeler te passen. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Daar is Drago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu passt de bal zonder na te denken. Oxfor is nu in balbezit. Oxfor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Docu kopt de bal weg. Solano heeft problemen om de bal te vangen. Oltenescu met een sublieme pass. Oxfor rent richting de bal. Oxfor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Drago geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cece met een snelle inworp. Klungelig pakt Oltenescu de bal. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Oltenescu met een sublieme pass. Aslanlı rent richting de bal. Aslanlı passt de bal in één keer door. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crema UNFV 34%, toyal academy 66%.
Crema UNFV - toyal academy 5:0

47e minuut.
Boc geeft een hoge lob. Daar is Drago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oxfor rent richting de bal. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu met een sublieme pass. Romero is nu in balbezit. Aslanlı onderschept slim de pass. Aslanlı geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Denkiewicz passt de bal in één keer door. Abusada rent richting de bal. Aslanlı probeert naar een medespeler te passen. Docu rent richting de bal. Docu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Carranza trapt de bal weg van het doel. Cece kopt de bal weg. Oxfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxfor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Oltenescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Miyakawa de bal. Docu is nu in balbezit. Docu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crema UNFV - toyal academy 6:0

77e minuut.
Doeltrap. Carranza trapt de bal weg van het doel. Aslanlı kopt de bal weg. Docu controleert de bal met de borst. Docu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema UNFV - toyal academy 7:0

79e minuut.
Castro passt de bal met de wreef. Oltenescu speelt de bal door. Docu heeft problemen om de bal te vangen. Docu haalt uit met een fantastische trap. Carranza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema UNFV - toyal academy 8:0

81e minuut.
Oltenescu probeert naar een medespeler te passen. Romero is nu in balbezit. Aslanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Aslanlı geeft een hoge lob. Docu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Carranza met een harde bal richting middenveld. Aslanlı kopt de bal weg. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carranza speelt de bal door. Oltenescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Solano de bal. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crema UNFV 16%, toyal academy 84%.
Crema UNFV - toyal academy 8:0