Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LosBros Alianza Corazon Crema UNFV
Viendoo! Tactiek prueba4132
35% Balbezit 65%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
18 gemiddelde waardering 42.5
poor Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


14e minuut.
Oltenescu passt de bal in één keer door. Cece is nu in balbezit. Cece passt de bal zonder na te denken. Oxfor rent richting de bal. Oxfor schiet op doel. Concha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Vivanco kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cece geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oxfor krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Uribe geeft een hoge lob. Docu met een sublieme pass. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu geeft een lange en hoge pass. Oxfor springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cece kopt de bal weg. Oxfor rent richting de bal. Carrario bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxfor verovert de bal door een tackle van achteren. Oxfor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Vivanco onderschept slim de pass. Daar is Oltenescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oltenescu met een sublieme pass. Oxfor is nu in balbezit. Oxfor draait met de bal, schiet en ... Concha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Klungelig pakt Carrario de bal. Oxfor rent richting de bal. Oxfor geeft een lange en hoge pass. Boc is nu in balbezit. Boc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LosBros Alianza Corazon - Crema UNFV 0:1

32e minuut.
Aslanlı geeft een lange en hoge pass. Uribe kopt de bal weg. Daar is Arriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu schiet op doel. Concha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oxfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxfor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LosBros Alianza Corazon - Crema UNFV 0:2

33e minuut.
Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Docu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ćwikliński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Oxfor rent richting de bal. Oxfor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LosBros Alianza Corazon - Crema UNFV 0:3

34e minuut.
Aslanlı passt de bal met de wreef. Boc geeft een lange en hoge pass. Oxfor kopt de bal weg. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Concha trapt de bal weg van het doel. Boc kopt de bal weg. Docu rent richting de bal. Docu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LosBros Alianza Corazon - Crema UNFV 0:4

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Oltenescu de bal onder controle te krijgen. Oxfor is nu in balbezit. Carrario bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxfor verovert de bal door een tackle van achteren. Oxfor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cece heeft problemen om de bal te vangen. Carrario is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cece. Cece krijgt een gele kaart. Carrario raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Carrario kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LosBros Alianza Corazon 78%, Crema UNFV 22%.
FC LosBros Alianza Corazon - Crema UNFV 0:4

46e minuut.
Concha maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Aslanlı kopt de bal weg. Klungelig pakt Uribe de bal. Docu is nu in balbezit. Docu schiet op doel. Concha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LosBros Alianza Corazon - Crema UNFV 0:5

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cece met een snelle inworp. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu geeft een lange en hoge pass. Docu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sándiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cece verovert de bal door een tackle van achteren. Cece probeert naar een medespeler te passen. Oxfor is nu in balbezit. Oxfor draait met de bal, schiet en ... Concha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Vivanco probeert naar een medespeler te passen. Ćwikliński geeft een lange en hoge pass. Ferrero probeert de bal aan de voet te houden. Oxfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxfor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LosBros Alianza Corazon - Crema UNFV 0:6

77e minuut.
Aslanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Aslanlı geeft de bal voor. Docu rent richting de bal. Docu haalt uit met een fantastische trap. Concha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LosBros Alianza Corazon - Crema UNFV 0:7

82e minuut.
Cece onderschept slim de pass. Cece passt de bal in één keer door. Oxfor is nu in balbezit. Oxfor haalt uit met een fantastische trap. Oltenescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LosBros Alianza Corazon - Crema UNFV 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LosBros Alianza Corazon 73%, Crema UNFV 27%.
FC LosBros Alianza Corazon - Crema UNFV 0:8