Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crema UNFV FC LosBros Alianza Corazon
prueba4132 Tactiek Viendoo!
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
37.1 gemiddelde waardering 17.7
good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


3e minuut.
Cece onderschept slim de pass. Cece speelt de bal door. Oxfor rent richting de bal. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Cece geeft de bal voor. Ferrero rent richting de bal. Oxfor verovert de bal door een tackle van achteren. Oxfor draait met de bal, schiet en ... Concha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema UNFV - FC LosBros Alianza Corazon 1:0

11e minuut.
Oré rent richting de bal. Oré geeft de bal voor. Delgado kopt de bal weg. Oltenescu heeft problemen om de bal te vangen. Oltenescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Oxfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu is nu in balbezit. Oxfor met een sublieme pass. Docu rent richting de bal. Docu draait met de bal, schiet en ... Concha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema UNFV - FC LosBros Alianza Corazon 2:0

20e minuut.
Arriaga geeft een hoge lob. Inworp. Boc met een snelle inworp. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Carrario verovert de bal door een tackle van achteren. Oltenescu onderschept slim de pass. Oltenescu met een sublieme pass. Oxfor is nu in balbezit. Oxfor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Concha trapt de bal weg. Boc kopt de bal weg. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Ferrero rent richting de bal. Cece verovert de bal door een tackle van achteren. Cece geeft een hoge lob. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema UNFV - FC LosBros Alianza Corazon 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crema UNFV 24%, FC LosBros Alianza Corazon 76%.
Crema UNFV - FC LosBros Alianza Corazon 3:0

49e minuut.
Denkiewicz rent richting de bal. Denkiewicz geeft de bal voor. Docu kopt de bal weg. Oxfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxfor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Docu rent richting de bal. Docu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crema UNFV - FC LosBros Alianza Corazon 4:0

54e minuut.
Docu rent richting de bal. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu passt de bal in één keer door. Oxfor rent richting de bal. Oxfor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema UNFV - FC LosBros Alianza Corazon 5:0

59e minuut.
Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu passt de bal in één keer door. Oxfor is nu in balbezit. Docu is nu in balbezit. Docu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Parra probeert de bal met de borst te controleren. Demay rent richting de bal. Demay geeft de bal voor. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crema UNFV - FC LosBros Alianza Corazon 6:0

73e minuut.
Cece onderschept slim de pass. Cece geeft een lange en hoge pass. Vivanco heeft problemen om de bal te vangen. Oxfor is nu in balbezit. Oxfor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema UNFV - FC LosBros Alianza Corazon 7:0

81e minuut.
Cece verovert de bal door een tackle van achteren. Cece geeft een hoge lob. Oxfor kopt de bal weg. Boc rent richting de bal. Boc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Boc kopt de bal weg. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu passt de bal in één keer door. Oxfor rent richting de bal. Oxfor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Oré geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boc met de inworp. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Vivanco is nu in balbezit. Boc verovert de bal door een tackle van achteren. Uribe begaat een overtreding. Uribe krijgt een gele kaart. Boc raakt geblesseerd tijdens het duel. Oxfor komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Arriaga heeft problemen om de bal te vangen. Boc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boc passt de bal met de wreef. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu schiet op doel. Concha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crema UNFV 16%, FC LosBros Alianza Corazon 84%.
Crema UNFV - FC LosBros Alianza Corazon 7:0