Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza_TLV barcelonperua
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 17.8
solid Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira onderschept slim de pass. Lira met een sublieme pass. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Salaverry passt de bal met de wreef. Benites rent richting de bal. Benites passt de bal met de wreef. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - barcelonperua 1:0

22e minuut.
Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira probeert naar een medespeler te passen. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - barcelonperua 2:0

27e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela passt de bal met de wreef. Benites rent richting de bal. Benites haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Álvarez trapt de bal weg. Klungelig pakt Lira de bal. Caro is nu in balbezit. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra haalt uit met een fantastische trap. Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Klungelig pakt Benites de bal. Vela is nu in balbezit. Benites tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vela raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vela kan niet meer verder spelen. Peláez komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez met een sublieme pass. Salaverry met een sublieme pass. Benites is nu in balbezit. Benites haalt uit met een fantastische trap. Álvarez bokst de bal weg.

36e minuut.
Leguía speelt de bal door. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites passt de bal zonder na te denken. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - barcelonperua 3:0

38e minuut.
Leguía rent richting de bal. Leguía met een sublieme pass. de la Piedra heeft problemen om de bal te vangen. de la Piedra haalt uit met een fantastische trap. Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - barcelonperua 4:0

45e minuut.
Peláez passt de bal met de wreef. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela met een sublieme pass. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - barcelonperua 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza_TLV 27%, barcelonperua 73%.
Alianza_TLV - barcelonperua 5:0

46e minuut.
Salaverry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leguía rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peláez. Leguía raakt geblesseerd tijdens het duel. Salaverry zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Klungelig pakt Salaverry de bal. Salaverry geeft een lange en hoge pass. Daar is Segura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - barcelonperua 6:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leguía met de inworp. Salaverry rent richting de bal. Salaverry geeft de bal voor. de la Piedra springt en kopt de bal. Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Briceño komt het veld opgelopen. Pinglo komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza met een sublieme pass. Briones is nu in balbezit. Pinglo is nu in balbezit. Pinglo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gutiérrez onderschept slim de pass. Cruz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gutiérrez. Gutiérrez krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Segura geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez controleert de bal met de borst. Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Benites de bal. Benites schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - barcelonperua 7:0

71e minuut.
Leguía rent richting de bal. Leguía probeert naar een medespeler te passen. Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinglo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - barcelonperua 8:0

72e minuut.
Lira geeft de bal voor. Leguía bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguía passt de bal zonder na te denken. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Segura met een harde bal richting middenveld. Salaverry kopt de bal weg. Benites controleert de bal met de borst. Benites haalt uit met een fantastische trap. Segura probeert de bal aan de voet te houden. Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pinglo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Briceño is nu in balbezit. Briceño passt de bal zonder na te denken. Leguía speelt de bal door. Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinglo passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - barcelonperua 9:0

82e minuut.
Inworp. Salaverry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leguía rent richting de bal. Leguía met een sublieme pass. Salaverry geeft een lange en hoge pass. Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pinglo is nu in balbezit. Pinglo schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Salaverry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leguía is nu in balbezit. Leguía met een sublieme pass. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Álvarez trapt de bal weg. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela met een sublieme pass. Benites is nu in balbezit. Benites schiet op doel. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - barcelonperua 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza_TLV 28%, barcelonperua 72%.
Alianza_TLV - barcelonperua 10:0