Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UNIVERSITARIOS FC sanmartinenses
Chasqui Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
13% Spel op eigen helft 87%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.4 gemiddelde waardering 18.4
adequate Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bilala passt de bal in één keer door. Jelonek rent richting de bal. Jelonek geeft de bal voor. Coomans rent richting de bal. Coomans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pastor draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Carranza de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bilala neemt de hoekschop. Pastor kopt de bal weg. Prieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Vela geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilala met een snelle inworp. Bellido rent richting de bal. Bellido geeft een lange en hoge pass. Prieto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido onderschept slim de pass. Bellido geeft een lange en hoge pass. Coomans rent richting de bal. Coomans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - sanmartinenses 1:0

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Ramírez de bal onder controle te krijgen. Pastor is nu in balbezit. Daar is Bellido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastor is nu in balbezit. Pastor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Pastor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastor schiet op doel. Miranda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coomans rent richting de bal. Coomans haalt uit met een fantastische trap. Prieto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza geeft een hoge lob. Sıla probeert naar een medespeler te passen. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón passt de bal met de wreef. Sıla rent richting de bal. Sıla geeft een hoge lob. Coomans kopt de bal weg. Prieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Carranza geeft de bal voor. Klungelig pakt Alarcón de bal. Alarcón passt de bal zonder na te denken. Coomans is nu in balbezit. Coomans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - sanmartinenses 2:0

34e minuut.
Coomans raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. del Pino komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Carranza trapt de bal weg. Ramírez kopt de bal weg. Klungelig pakt Agüero de bal. del Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. del Pino schiet op doel. Prieto bokst de bal weg. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor begaat een overtreding. Pastor krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITARIOS FC 10%, sanmartinenses 90%.
UNIVERSITARIOS FC - sanmartinenses 2:0

51e minuut.
del Pino geeft een hoge lob. Bedoya is nu in balbezit. Bedoya passt de bal met de wreef. Bellido rent richting de bal. Bellido schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Miranda de bal. Bedoya is nu in balbezit. Bedoya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - sanmartinenses 3:0

52e minuut.
Inworp. Fontela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parodi is nu in balbezit. Bedoya onderschept slim de pass. Bedoya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bilala kopt de bal weg. Daar is Parodi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellido met een sublieme pass. del Pino rent richting de bal. del Pino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - sanmartinenses 4:0

57e minuut.
Bilala speelt de bal door. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido onderschept slim de pass. Bellido geeft de bal voor. Pastor krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Bellido rent richting de bal. Bellido probeert naar een medespeler te passen. del Pino rent richting de bal. del Pino haalt uit met een fantastische trap. Prieto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - sanmartinenses 5:0

65e minuut.
Bellido is nu in balbezit. Bellido passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt del Pino de bal. Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Neyra komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bedoya geeft een lange en hoge pass. Bilala is nu in balbezit. Bilala geeft de bal voor. Bedoya is nu in balbezit. Pastor rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bedoya is nu in balbezit. Bedoya geeft een lange en hoge pass. del Pino krijgt zijn hoofd ertegen. Parodi controleert de bal met de borst. Bellido met een sublieme pass. Prieto bokst de bal weg. Pastor is nu in balbezit. Bellido is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bedoya zal de hoekschop nemen. Pastor krijgt zijn hoofd ertegen. Prieto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bellido rent richting de bal. Bellido geeft een lange en hoge pass. Bilala is nu in balbezit. Bilala geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ramírez passt de bal zonder na te denken. Bedoya is nu in balbezit. Bedoya speelt de bal door. Klungelig pakt Pastor de bal. Pastor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bedoya passt de bal met de wreef. Bilala rent richting de bal. Vela rent richting de bal. Bilala verovert de bal door een tackle van achteren. Bilala geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - sanmartinenses 6:0

81e minuut.
Daar is Alarcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido probeert naar een medespeler te passen. Daar is del Pino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Pino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Agüero is nu in balbezit. del Pino onderschept slim de pass. del Pino met een sublieme pass. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - sanmartinenses 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITARIOS FC 17%, sanmartinenses 83%.
UNIVERSITARIOS FC - sanmartinenses 7:0