Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SportChanka toyal academy
442 v.4 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
39.8 gemiddelde waardering 16.5
good Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Navarrete probeert de bal aan de voet te houden. Brikkel verovert de bal door een tackle van achteren. Brikkel geeft een lange en hoge pass. Houtman controleert de bal met de borst. Houtman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SportChanka - toyal academy 1:0

3e minuut.
Miyakawa geeft een lange en hoge pass. Brikkel rent richting de bal. Brikkel geeft een lange en hoge pass. Acher kopt de bal weg. Carranza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Houtman bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SportChanka - toyal academy 2:0

7e minuut.
Daar is Abusada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso probeert naar een medespeler te passen. Brikkel is nu in balbezit. Brikkel geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SportChanka - toyal academy 3:0

12e minuut.
Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso geeft een lange en hoge pass. Fox kopt de bal weg. Daar is Acher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acher geeft een lange en hoge pass. Carranza bokst de bal weg. Houtman is nu in balbezit. Houtman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SportChanka - toyal academy 4:0

14e minuut.
Arroyo is nu in balbezit. Arroyo geeft een hoge lob. Poghosyan geeft de bal voor. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Abusada rent richting de bal. Abusada probeert naar een medespeler te passen. Arroyo heeft problemen om de bal te vangen. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Fox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fox geeft de bal voor. Miyakawa kopt de bal weg. Silvstedt is nu in balbezit. Silvstedt geeft een lange en hoge pass. Carranza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso onderschept slim de pass. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher met een sublieme pass. Houtman bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Silvstedt geeft de bal voor. Miyakawa kopt de bal weg. Drago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acher is nu in balbezit. Acher haalt uit met een fantastische trap. Carranza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Carranza trapt de bal weg van het doel. Solano kopt de bal weg. Alfonso met een sublieme pass. Houtman rent richting de bal. Houtman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SportChanka - toyal academy 5:0

38e minuut.
Concha rent richting de bal. Preciado onderschept slim de pass. Preciado passt de bal met de wreef. Brikkel geeft een lange en hoge pass. Acher controleert de bal met de borst. Carranza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SportChanka 17%, toyal academy 83%.
SportChanka - toyal academy 5:0

46e minuut.
Solano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mantos met een snelle inworp. Brikkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brikkel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Carranza met een sublieme pass. Solano kopt de bal weg. Klungelig pakt Abusada de bal. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Mantos speelt de bal door. Mafrici rent richting de bal. Mafrici passt de bal met de wreef. Houtman rent richting de bal. Houtman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Silvstedt passt de bal met de wreef. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso probeert naar een medespeler te passen. Houtman rent richting de bal. Houtman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Acher is nu in balbezit. Acher speelt de bal door. Houtman is nu in balbezit. Houtman schiet op doel. Carranza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SportChanka - toyal academy 6:0

61e minuut.
Poghosyan probeert naar een medespeler te passen. Acher rent richting de bal. Acher passt de bal zonder na te denken. Houtman bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Klungelig pakt Castro de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poghosyan met de inworp. Fox probeert de bal met de borst te controleren. Fox geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Arroyo is nu in balbezit. Fox verovert de bal door een tackle van achteren. Fox geeft een hoge lob. Houtman is nu in balbezit. Houtman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Silvstedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvstedt geeft een hoge lob. Brikkel rent richting de bal. Brikkel geeft een hoge lob. Acher maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SportChanka - toyal academy 7:0

77e minuut.
Brikkel met een snelle inworp. Silvstedt rent richting de bal. Silvstedt passt de bal zonder na te denken. Houtman bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Carranza trapt de bal weg. Fox kopt de bal weg. Daar is Silvstedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvstedt geeft een lange en hoge pass. Houtman krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Solano passt de bal met de wreef. Mafrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Mafrici geeft de bal voor. Houtman is nu in balbezit. Houtman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SportChanka 13%, toyal academy 87%.
SportChanka - toyal academy 7:0