Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LosBros Alianza Corazon Alianza_TLV
Viendoo! Tactiek 442
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 40.7
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Oré geeft een lange en hoge pass. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Parra wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Uribe heeft problemen om de bal te vangen. Benites is nu in balbezit. Benites geeft een lange en hoge pass. de la Piedra rent richting de bal. de la Piedra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Salaverry verovert de bal door een tackle van achteren. Leguía bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguía passt de bal zonder na te denken. Benites rent richting de bal. Benites draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaverry verovert de bal door een tackle van achteren. Salaverry geeft een hoge lob. de la Piedra rent richting de bal. de la Piedra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bauer met een sublieme pass. Leguía rent richting de bal. Leguía passt de bal met de wreef. Benites rent richting de bal. Benites haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Benites is nu in balbezit. Bauer is nu in balbezit. Bauer geeft de bal voor. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Parra rent richting de bal. Bonifaz onderschept slim de pass. Bonifaz geeft de bal voor. de la Piedra rent richting de bal. de la Piedra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LosBros Alianza Corazon 60%, Alianza_TLV 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC LosBros Alianza Corazon - Alianza_TLV 0:0

51e minuut.
Carrario is nu in balbezit. Carrario geeft een lange en hoge pass. Benites kopt de bal weg. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Ferrero is nu in balbezit. de la Piedra verovert de bal door een tackle van achteren. Bauer is nu in balbezit. Bauer schiet op doel. Concha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Benites is nu in balbezit. Bauer speelt de bal door. Leguía rent richting de bal. Leguía geeft een hoge lob. de la Piedra springt en kopt de bal. Concha bokst de bal weg.

70e minuut.
Klungelig pakt Uribe de bal. Leguía is nu in balbezit. Leguía geeft een hoge lob. Bauer is nu in balbezit. Bauer geeft de bal voor. Concha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Carrario is nu in balbezit. de la Piedra is nu in balbezit. Carrario tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de la Piedra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mendoza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LosBros Alianza Corazon - Alianza_TLV 0:1

76e minuut.
Salaverry passt de bal in één keer door. Leguía is nu in balbezit. Leguía passt de bal in één keer door. Benites rent richting de bal. Benites schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Arriaga rent richting de bal. Salaverry verovert de bal door een tackle van achteren. Salaverry met een sublieme pass. Leguía is nu in balbezit. Leguía geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bonifaz geeft de bal voor. Leguía bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguía passt de bal zonder na te denken. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Leguía met de inworp. Benites rent richting de bal. Oré onderschept slim de pass. Oré geeft een lange en hoge pass. Salaverry geeft een lange en hoge pass. Concha bokst de bal weg. de la Piedra kan de bal niet met de borst controleren. de la Piedra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LosBros Alianza Corazon - Alianza_TLV 0:2

84e minuut.
Concha trapt de bal weg. Casavilca kopt de bal weg. de la Piedra kan de bal niet met de borst controleren. de la Piedra draait met de bal, schiet en ... Concha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LosBros Alianza Corazon - Alianza_TLV 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LosBros Alianza Corazon 74%, Alianza_TLV 26%.
FC LosBros Alianza Corazon - Alianza_TLV 0:3