Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UNIVERSITARIOS FC toyal academy
Chasqui Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
19% Spel op eigen helft 81%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 15.6
adequate Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Abusada bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans verovert de bal door een tackle van achteren. Miyakawa is nu in balbezit. Coomans verovert de bal door een tackle van achteren. Coomans haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Bilala kopt de bal weg. Coomans is nu in balbezit. Coomans geeft een hoge lob. Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoya schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Tombul is nu in balbezit. Tombul passt de bal met de wreef. Bilala rent richting de bal. Bilala passt de bal in één keer door. Bedoya geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Montalván speelt de bal door. Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoya met een sublieme pass. Axundzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundzadə draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

8e minuut.
Bilala geeft een hoge lob. Varela heeft problemen om de bal te vangen. Coomans is nu in balbezit. Coomans schiet op doel. Carranza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - toyal academy 1:0

10e minuut.
Axundzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundzadə passt de bal in één keer door. Drago is nu in balbezit. Bilala onderschept slim de pass. Bilala draait met de bal, schiet en ... Carranza bokst de bal weg.

20e minuut.
Varela is nu in balbezit. Tombul verovert de bal door een tackle van achteren. Tombul passt de bal zonder na te denken. Coomans is nu in balbezit. Coomans haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano geeft een lange en hoge pass. Montalván bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalván geeft de bal voor. Axundzadə maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bedoya met een sublieme pass. Axundzadə is nu in balbezit. Axundzadə passt de bal zonder na te denken. Coomans is nu in balbezit. Coomans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - toyal academy 2:0

24e minuut.
Romero probeert naar een medespeler te passen. Solano rent richting de bal. Solano probeert naar een medespeler te passen. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans draait met de bal, schiet en ... Carranza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - toyal academy 3:0

25e minuut.
Axundzadə raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arriola komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Drago de bal onder controle te krijgen. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - toyal academy 4:0

40e minuut.
Klungelig pakt Tombul de bal. Tombul met een sublieme pass. Coomans rent richting de bal. Coomans schiet op doel. Carranza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - toyal academy 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITARIOS FC 21%, toyal academy 79%.
UNIVERSITARIOS FC - toyal academy 5:0

51e minuut.
Bilala met een sublieme pass. Tombul is nu in balbezit. Tombul met een sublieme pass. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - toyal academy 6:0

52e minuut.
Bilala met een sublieme pass. Arriola is nu in balbezit. Bedoya is nu in balbezit. Bedoya geeft een hoge lob. Coomans krijgt zijn hoofd ertegen. Carranza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carranza met een sublieme pass. Tombul kopt de bal weg. Coomans rent richting de bal. Coomans draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bilala rent richting de bal. Arriola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilala bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriola is nu in balbezit. Arriola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. del Pino komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Pastor passt de bal met de wreef. Bilala rent richting de bal. Bilala met een sublieme pass. del Pino rent richting de bal. del Pino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bedoya onderschept slim de pass. Bedoya speelt de bal door. del Pino is nu in balbezit. del Pino haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Drago de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Abusada geeft een lange en hoge pass. Sıla geeft een lange en hoge pass. Alarcón kopt de bal weg. Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoya geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Carranza trapt de bal weg van het doel. Pastor kopt de bal weg. del Pino is nu in balbezit. del Pino schiet op doel. Carranza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Tombul met de inworp. Bilala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilala passt de bal in één keer door. Arriola bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - toyal academy 7:0

81e minuut.
Daar is Abusada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón passt de bal in één keer door. del Pino is nu in balbezit. del Pino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sánchez is nu in balbezit. Bilala onderschept slim de pass. del Pino rent richting de bal. del Pino haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Drago de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - toyal academy 8:0

86e minuut.
Bilala met een sublieme pass. Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoya geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt del Pino de bal. del Pino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - toyal academy 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITARIOS FC 18%, toyal academy 82%.
UNIVERSITARIOS FC - toyal academy 9:0