Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
toyal academy UNIVERSITARIOS FC
Normal Tactiek Chasqui
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 40.5
poor Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Solano passt de bal in één keer door. Abusada bereikt de bal nog maar net als eerste. del Pino begaat een overtreding. del Pino krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Arroyo is nu in balbezit. Coomans verovert de bal door een tackle van achteren. Coomans passt de bal met de wreef. del Pino is nu in balbezit. del Pino schiet op doel. Carranza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Varela passt de bal in één keer door. Coomans rent richting de bal. Drago legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coomans is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bedoya neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
toyal academy - UNIVERSITARIOS FC 0:1

17e minuut.
Montalván met een sublieme pass. del Pino rent richting de bal. Bedoya is nu in balbezit. Bedoya draait met de bal, schiet en ... Carranza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
toyal academy - UNIVERSITARIOS FC 0:2

18e minuut.
Romero rent richting de bal. Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romero krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Ramírez met een sublieme pass. Bedoya is nu in balbezit. Miyakawa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bedoya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bedoya legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Carranza bokst de bal weg. Bedoya is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
toyal academy - UNIVERSITARIOS FC 0:3

21e minuut.
Bellido passt de bal zonder na te denken. Bilala is nu in balbezit. Bilala passt de bal met de wreef. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Bellido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellido passt de bal met de wreef. del Pino rent richting de bal. del Pino draait met de bal, schiet en ... Miyakawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bilala rent richting de bal. Bilala geeft de bal voor. Ramírez speelt de bal door. Klungelig pakt del Pino de bal. del Pino schiet op doel. Carranza bokst de bal weg. Coomans rent richting de bal. Coomans haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
toyal academy - UNIVERSITARIOS FC 0:4

34e minuut.
Bedoya passt de bal zonder na te denken. Bilala is nu in balbezit. Bilala passt de bal met de wreef. Coomans kan de bal niet met de borst controleren. Coomans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
toyal academy - UNIVERSITARIOS FC 0:5

43e minuut.
Romero is nu in balbezit. Ramírez onderschept slim de pass. Ramírez geeft de bal voor. Coomans is nu in balbezit. Coomans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans rent richting de bal. Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans haalt uit met een fantastische trap. Carranza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toyal academy 75%, UNIVERSITARIOS FC 25%.
toyal academy - UNIVERSITARIOS FC 0:5

47e minuut.
del Pino probeert naar een medespeler te passen. Bedoya met een sublieme pass. Coomans heeft problemen om de bal te vangen. Coomans schiet op doel. Drago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Bedoya is nu in balbezit. Bedoya speelt de bal door. del Pino is nu in balbezit. del Pino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
toyal academy - UNIVERSITARIOS FC 0:6

58e minuut.
Coomans draait met de bal, schiet en ... Bedoya speelt de bal door. del Pino is nu in balbezit. del Pino haalt uit met een fantastische trap. Carranza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
toyal academy - UNIVERSITARIOS FC 0:7

66e minuut.
Bilala passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arroyo de bal. Coomans is nu in balbezit. Coomans draait met de bal, schiet en ... Carranza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
toyal academy - UNIVERSITARIOS FC 0:8

67e minuut.
Pastor met een sublieme pass. Bellido heeft problemen om de bal te vangen. Bellido geeft een hoge lob. Coomans rent richting de bal. Coomans schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drago heeft problemen om de bal te vangen. Miyakawa is nu in balbezit. Miyakawa geeft de bal voor. Jelonek rent richting de bal. Jelonek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bedoya is nu in balbezit. Bedoya speelt de bal door. Coomans rent richting de bal. Coomans schiet op doel. Carranza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
toyal academy - UNIVERSITARIOS FC 0:9

77e minuut.
Varela probeert de bal aan de voet te houden. Bilala rent richting de bal. Bilala passt de bal zonder na te denken. Daar is Coomans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coomans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ramírez geeft een lange en hoge pass. Pastor is nu in balbezit. Varela rent richting de bal. Pastor onderschept slim de pass. Pastor geeft een lange en hoge pass. Carranza bokst de bal weg.

83e minuut.
Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor speelt de bal door. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoya rent richting de bal. Bedoya haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans haalt uit met een fantastische trap. Carranza probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
toyal academy - UNIVERSITARIOS FC 0:10

85e minuut.
del Pino rent richting de bal. Bedoya met een sublieme pass. Drago is nu in balbezit. Coomans verovert de bal door een tackle van achteren. Coomans haalt uit met een fantastische trap. Carranza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toyal academy 87%, UNIVERSITARIOS FC 13%.
toyal academy - UNIVERSITARIOS FC 0:10