Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANFAP Karol HNB
343 equilibrado Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 26
very good Schieten adequate
adequate Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Hidasi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyrzykowski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van del Pino ... Strafschop! del Pino krijgt een gele kaart. Wyrzykowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fortugno neemt zijn aanloop. Guerra bokst de bal weg.

2e minuut.
Baburić passt de bal zonder na te denken. Biachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos onderschept slim de pass. Bastos haalt uit met een fantastische trap. Guerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - Karol HNB 1:0

7e minuut.
Škorić rent richting de bal. Škorić speelt de bal door. Bastos is nu in balbezit. Mazza rent richting de bal. Mazza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
del Pino onderschept slim de pass. del Pino speelt de bal door. Gandolfo speelt de bal door. Bastos is nu in balbezit. Bastos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - Karol HNB 2:0

17e minuut.
del Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski onderschept slim de pass. Wyrzykowski geeft een lange en hoge pass. Bastos springt en kopt de bal. Guerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - Karol HNB 3:0

32e minuut.
Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hidasi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bastos is nu in balbezit. Bastos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - Karol HNB 4:0

36e minuut.
Inworp. Clavijo met een snelle inworp. Andaluz is nu in balbezit. Mazza onderschept slim de pass. Mazza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mazza is nu in balbezit. Fortugno is nu in balbezit. Fortugno passt de bal zonder na te denken. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ríos passt de bal in één keer door. Hidasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidasi passt de bal met de wreef. Fortugno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortugno geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFAP 30%, Karol HNB 70%.
ANFAP - Karol HNB 4:0

56e minuut.
Cruzalta kopt de bal weg. Andaluz heeft problemen om de bal te vangen. Škorić met een sublieme pass. Wyrzykowski rent richting de bal. Wyrzykowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - Karol HNB 5:0

58e minuut.
Wyrzykowski rent richting de bal. Ríos verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos passt de bal zonder na te denken. Bastos rent richting de bal. Bastos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Mazza met een sublieme pass. Ríos rent richting de bal. Ríos met een sublieme pass. Mazza rent richting de bal. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hidasi speelt de bal door. Škorić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bastos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazza rent richting de bal. Mazza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ríos speelt de bal door. Palma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Škorić speelt de bal door. Mazza is nu in balbezit. Mazza schiet op doel. Guerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bastos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Guerra speelt de bal door. Hidasi kopt de bal weg. Fortugno probeert naar een medespeler te passen. Mazza is nu in balbezit. Mazza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Bastos is nu in balbezit. Bastos draait met de bal, schiet en ... Guerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - Karol HNB 6:0

76e minuut.
Andaluz controleert de bal met de borst. Wyrzykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrzykowski passt de bal in één keer door. Bastos rent richting de bal. Bastos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Morán kopt de bal weg. Palma rent richting de bal. Palma passt de bal met de wreef. Morán rent richting de bal. Morán haalt uit met een fantastische trap. Yulmaz bokst de bal weg. Klungelig pakt Zorrilla de bal. Yulmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Morán is nu in balbezit. Morán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - Karol HNB 6:1

88e minuut.
Ortiz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Škorić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazza rent richting de bal. Mazza geeft de bal voor. Guerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFAP 25%, Karol HNB 75%.
ANFAP - Karol HNB 6:1