Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juliocesar union huaral
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Osores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugáz probeert naar een medespeler te passen. Baldessari geeft de bal voor. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juliocesar - union huaral 0:1

4e minuut.
Ugáz is nu in balbezit. Ugáz passt de bal met de wreef. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap. Agurto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juliocesar - union huaral 0:2

6e minuut.
Bravo rent richting de bal. Bravo speelt de bal door. Guevara geeft een lange en hoge pass. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Osores kopt de bal weg. Klungelig pakt Gonzales de bal. Luna rent richting de bal. Ugáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugáz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
juliocesar - union huaral 0:3

9e minuut.
Rocha speelt de bal door. Klungelig pakt Osores de bal. Ugáz onderschept slim de pass. Ugáz draait met de bal, schiet en ... Agurto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guevara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baldessari is nu in balbezit. Baldessari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juliocesar - union huaral 0:4

11e minuut.
Gonzales passt de bal zonder na te denken. Luna is nu in balbezit. del Prado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. del Prado krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Arriola geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guevara met een snelle inworp. Ugáz rent richting de bal. Ugáz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Osores onderschept slim de pass. Osores met een sublieme pass. Tempone bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha onderschept slim de pass. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Adrianzén kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
juliocesar - union huaral 1:4

45e minuut.
Rojas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdivieso met een snelle inworp. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juliocesar - union huaral 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juliocesar 71%, union huaral 29%.
juliocesar - union huaral 2:4

54e minuut.
Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha passt de bal met de wreef. Osores bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juliocesar - union huaral 3:4

57e minuut.
Luna rent richting de bal. Gonzales rent richting de bal. Luna onderschept slim de pass. Luna draait met de bal, schiet en ... Luna heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Baldessari geeft de bal voor. Guevara controleert de bal met de borst. Guevara geeft een hoge lob. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ... Agurto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Baldessari passt de bal met de wreef. Dolorier rent richting de bal. Osores begaat een overtreding. Osores krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juliocesar 66%, union huaral 34%.
juliocesar - union huaral 3:4