Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jarel Oden juliocesar
Attack Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 16.5
adequate Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Gonzales met een sublieme pass. Valdivieso is nu in balbezit. Ilonczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ilonczak krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Palma rent richting de bal. Mućko onderschept slim de pass. Mućko passt de bal in één keer door. Botao bereikt de bal nog maar net als eerste. Botao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarel Oden - juliocesar 1:0

10e minuut.
Gonzales geeft de bal voor. Botao bereikt de bal nog maar net als eerste. Botao haalt uit met een fantastische trap. Arriola probeert de bal aan de voet te houden. Agurto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarel Oden - juliocesar 2:0

16e minuut.
Palma is nu in balbezit. Palma geeft een hoge lob. Valdivieso is nu in balbezit. Velazco verovert de bal door een tackle van achteren. Velazco probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mućko onderschept slim de pass. Zawadziłło is nu in balbezit. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadziłło onderschept slim de pass. Zawadziłło geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarel Oden - juliocesar 3:0

23e minuut.
Noske kopt de bal weg. Mućko heeft problemen om de bal te vangen. Botao is nu in balbezit. Mućko is nu in balbezit. Mućko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko passt de bal zonder na te denken. Botao bereikt de bal nog maar net als eerste. Botao haalt uit met een fantastische trap. Arriola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarel Oden - juliocesar 4:0

27e minuut.
Palma rent richting de bal. Ilonczak onderschept slim de pass. Ilonczak met een sublieme pass. Botao is nu in balbezit. Botao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mućko passt de bal zonder na te denken. del Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Botao onderschept slim de pass. Botao draait met de bal, schiet en ... Agurto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Zawadziłło rent richting de bal. Zawadziłło schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luna heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarel Oden - juliocesar 5:0

43e minuut.
Zawadziłło rent richting de bal. Zawadziłło passt de bal in één keer door. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilonczak onderschept slim de pass. Ilonczak haalt uit met een fantastische trap. Agurto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarel Oden 24%, juliocesar 76%.
Jarel Oden - juliocesar 5:0

48e minuut.
Peredo rent richting de bal. Peredo geeft een hoge lob. Javornik kopt de bal weg. Botao bereikt de bal nog maar net als eerste. Botao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ilonczak passt de bal met de wreef. Zawadziłło is nu in balbezit. Zawadziłło probeert naar een medespeler te passen. Javornik is nu in balbezit. Javornik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarel Oden - juliocesar 6:0

70e minuut.
Palma kopt de bal weg. Botao is nu in balbezit. Zawadziłło rent richting de bal. Zawadziłło draait met de bal, schiet en ... Arriola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ilonczak passt de bal zonder na te denken. Mućko is nu in balbezit. Mućko passt de bal in één keer door. Botao rent richting de bal. Botao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Noske de bal. Zawadziłło is nu in balbezit. Zawadziłło passt de bal met de wreef. Mućko heeft problemen om de bal te vangen. Mućko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Zawadziłło met een sublieme pass. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko passt de bal met de wreef. Botao is nu in balbezit. Botao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ilonczak met een snelle inworp. Mućko geeft een hoge lob. Javornik is nu in balbezit. Botao is nu in balbezit. Botao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jarel Oden - juliocesar 7:0

82e minuut.
Daar is Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mućko rent richting de bal. Zawadziłło is nu in balbezit. Zawadziłło draait met de bal, schiet en ... Agurto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarel Oden - juliocesar 8:0

88e minuut.
Valenzuela geeft de bal voor. Noske is nu in balbezit. Noske geeft de bal voor. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarel Oden - juliocesar 9:0

90e minuut.
Meza met een sublieme pass. Botao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadziłło speelt de bal door. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarel Oden 26%, juliocesar 74%.
Jarel Oden - juliocesar 9:0