Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORTING LIMA XD glopis
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Navarrete rent richting de bal. Navarrete met een sublieme pass. Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Muchotrigo is nu in balbezit. Muchotrigo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Alzamora rent richting de bal. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamora geeft de bal voor. Muchotrigo is nu in balbezit. Muchotrigo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Calle rent richting de bal. Olivos bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calle krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Klungelig pakt Navarrete de bal. Palacios is nu in balbezit. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bermúdez de bal onder controle te krijgen. Swayne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Muńoz de bal. Muchotrigo rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Muńoz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrario zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Navarrete rent richting de bal. Navarrete geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING LIMA XD 51%, glopis 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPORTING LIMA XD - glopis 0:0

52e minuut.
Calle rent richting de bal. Calle geeft een lange en hoge pass. Carlín heeft problemen om de bal te vangen. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Carlín met een sublieme pass. Olivos heeft problemen om de bal te vangen. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zegarra kopt de bal weg. Carlín heeft problemen om de bal te vangen. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING LIMA XD - glopis 1:0

86e minuut.
Klungelig pakt Cabrera de bal. Palma is nu in balbezit. Cabrera maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cabrera moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cabrera schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING LIMA XD 52%, glopis 48%.
SPORTING LIMA XD - glopis 1:0