Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
glopis SPORTING LIMA XD
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Zegarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegarra geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cruz de bal. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
glopis - SPORTING LIMA XD 0:1

35e minuut.
Daar is Muchotrigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarrete rent richting de bal. Muchotrigo is nu in balbezit. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Alzamora rent richting de bal. Muchotrigo verovert de bal door een tackle van achteren. Navarrete rent richting de bal. Navarrete schiet op doel. Swayne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
glopis - SPORTING LIMA XD 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glopis 51%, SPORTING LIMA XD 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
glopis - SPORTING LIMA XD 1:1

58e minuut.
Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro passt de bal in één keer door. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Carlín de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Dávila is nu in balbezit. Dávila passt de bal met de wreef. Alzamora probeert de bal aan de voet te houden. Muchotrigo is nu in balbezit. Muchotrigo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Calle geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez met een snelle inworp. Nicolini geeft een lange en hoge pass. Muchotrigo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nicolini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Navarrete de bal. Muchotrigo is nu in balbezit. Navarrete rent richting de bal. Navarrete draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Martínez rent richting de bal. Martínez geeft een hoge lob. Inworp. Calle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garay geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Palma passt de bal zonder na te denken. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle onderschept slim de pass. Palma is nu in balbezit. Palma geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bermúdez speelt de bal door. Calle is nu in balbezit. Muchotrigo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Muchotrigo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glopis 47%, SPORTING LIMA XD 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
glopis - SPORTING LIMA XD 1:1