Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANFAP Lakatag Matatag
343 equilibrado Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 16.7
very good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


5e minuut.
Hidasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidasi met een sublieme pass. Bastos is nu in balbezit. Bastos haalt uit met een fantastische trap. Caro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - Lakatag Matatag 1:0

8e minuut.
Wyrzykowski is nu in balbezit. Wyrzykowski passt de bal zonder na te denken. Bastos is nu in balbezit. Bastos draait met de bal, schiet en ... Caro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - Lakatag Matatag 2:0

12e minuut.
Daar is León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski passt de bal met de wreef. Daar is Bastos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastos schiet op doel. Caro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Gandolfo passt de bal in één keer door. Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski passt de bal in één keer door. Daar is Bastos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - Lakatag Matatag 3:0

20e minuut.
Bastos is nu in balbezit. Fortugno rent richting de bal. Fortugno passt de bal met de wreef. Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski haalt uit met een fantastische trap. Caro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Romero is nu in balbezit. Gandolfo verovert de bal door een tackle van achteren. Gandolfo passt de bal zonder na te denken. Bastos heeft problemen om de bal te vangen. Bastos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - Lakatag Matatag 4:0

24e minuut.
León rent richting de bal. Gandolfo is nu in balbezit. Fortugno speelt de bal door. Wyrzykowski is nu in balbezit. Wyrzykowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hidasi speelt de bal door. Daar is Škorić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škorić passt de bal in één keer door. Mazza rent richting de bal. Mazza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Škorić rent richting de bal. Škorić geeft een lange en hoge pass. Bastos kopt de bal weg. Wyrzykowski is nu in balbezit. Wyrzykowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fortugno kopt de bal weg. Bastos rent richting de bal. Wyrzykowski is nu in balbezit. Bastos rent richting de bal. Bastos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gandolfo is nu in balbezit. Gandolfo speelt de bal door. Bastos is nu in balbezit. Bastos draait met de bal, schiet en ... Caro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - Lakatag Matatag 5:0

37e minuut.
Gandolfo rent richting de bal. Gandolfo passt de bal zonder na te denken. Santa Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos schiet op doel. Caro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Fortugno onderschept slim de pass. Fortugno speelt de bal door. Wyrzykowski is nu in balbezit. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Ortega rent richting de bal. Bastos verovert de bal door een tackle van achteren. Bastos passt de bal in één keer door. Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Caro met een harde bal richting middenveld. Gandolfo kopt de bal weg. Daar is Bastos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastos haalt uit met een fantastische trap. Caro bokst de bal weg.

44e minuut.
Klungelig pakt Ubillús de bal. Škorić is nu in balbezit. Škorić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bastos de bal. Bastos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFAP 24%, Lakatag Matatag 76%.
ANFAP - Lakatag Matatag 5:0

47e minuut.
Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Morales geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hidasi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyrzykowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Škorić geeft een hoge lob. Daar is Gandolfo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastos rent richting de bal. Bastos draait met de bal, schiet en ... Navarro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - Lakatag Matatag 6:0

57e minuut.
Wyrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Morales is nu in balbezit. Morales geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hidasi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Caro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bastos is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hidasi neemt de hoekschop. Škorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škorić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Škorić kopt de bal weg. Daar is Bastos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastos passt de bal in één keer door. Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Škorić speelt de bal door. Fortugno rent richting de bal. Fortugno speelt de bal door. Wyrzykowski rent richting de bal. Wyrzykowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Hidasi met een sublieme pass. Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas rent richting de bal. Wyrzykowski onderschept slim de pass. Wyrzykowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Morales kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Škorić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wyrzykowski is nu in balbezit. Wyrzykowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - Lakatag Matatag 7:0

74e minuut.
Fortugno passt de bal zonder na te denken. Hidasi rent richting de bal. Hidasi geeft een lange en hoge pass. Mazza rent richting de bal. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - Lakatag Matatag 8:0

76e minuut.
Santa Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza geeft de bal voor. Klungelig pakt Wyrzykowski de bal. Wyrzykowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Škorić rent richting de bal. Škorić passt de bal zonder na te denken. Bastos rent richting de bal. Wyrzykowski is nu in balbezit. Wyrzykowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Ortega geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Škorić met de inworp. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza schiet op doel. Caro bokst de bal weg. Morales heeft problemen om de bal te vangen. Bastos is nu in balbezit. Bastos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - Lakatag Matatag 9:0

82e minuut.
Fortugno kopt de bal weg. Mazza probeert de bal met de borst te controleren. Bastos is nu in balbezit. Mazza is nu in balbezit. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gandolfo kopt de bal weg. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski is nu in balbezit. Wyrzykowski draait met de bal, schiet en ... Caro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - Lakatag Matatag 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFAP 17%, Lakatag Matatag 83%.
ANFAP - Lakatag Matatag 10:0