Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CastilloLover Karol HNB
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 23.3
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Inworp. Bedoya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drago is nu in balbezit. Drago schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ortiz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Andaluz rent richting de bal. Drago verovert de bal door een tackle van achteren. Drago passt de bal met de wreef. Rivera is nu in balbezit. Rivera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CastilloLover - Karol HNB 1:0

34e minuut.
Deza passt de bal in één keer door. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor speelt de bal door. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Briceño passt de bal met de wreef. Basombrío bereikt de bal nog maar net als eerste. Basombrío met een sublieme pass. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CastilloLover 40%, Karol HNB 60%.
CastilloLover - Karol HNB 1:0

48e minuut.
Cáceres is nu in balbezit. Basombrío onderschept slim de pass. Barandiarán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barandiarán krijgt een gele kaart. Basombrío raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Basombrío neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Clavijo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lazarte komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Briceño kopt de bal weg. Morán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán verovert de bal door een tackle van achteren. Morán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CastilloLover 63%, Karol HNB 37%.
CastilloLover - Karol HNB 1:0