Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jarel Oden glopis
Attack Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 18.5
redelijk Schieten slecht
zwak Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Meza met een sublieme pass. Palma kopt de bal weg. Velazco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicolini rent richting de bal. Nicolini speelt de bal door. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ríos rent richting de bal. Zawadziłło onderschept slim de pass. Zawadziłło met een sublieme pass. Botao rent richting de bal. Botao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mućko geeft de bal voor. Javornik kopt de bal weg. Zawadziłło probeert de bal aan de voet te houden. Noske is nu in balbezit. Noske draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Corrales maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Zawadziłło geeft een lange en hoge pass. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botao rent richting de bal. Botao haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarel Oden - glopis 1:0

25e minuut.
Palma met de inworp. Martínez is nu in balbezit. Mućko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Martínez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Martínez kan niet meer verder spelen. Márquez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarel Oden 39%, glopis 61%.
Jarel Oden - glopis 1:0

49e minuut.
Peredo speelt de bal door. Daar is Zawadziłło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawadziłło speelt de bal door. Botao is nu in balbezit. Botao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ilonczak rent richting de bal. Ilonczak passt de bal in één keer door. Botao is nu in balbezit. Botao haalt uit met een fantastische trap. Corrales maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarel Oden - glopis 2:0

61e minuut.
Zawadziłło passt de bal zonder na te denken. Botao rent richting de bal. Caro rent richting de bal. Botao verovert de bal door een tackle van achteren. Botao geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mućko passt de bal in één keer door. Botao rent richting de bal. Zawadziłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadziłło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarel Oden - glopis 3:0

82e minuut.
Caro is nu in balbezit. Botao onderschept slim de pass. Botao passt de bal zonder na te denken. Mućko rent richting de bal. Mućko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Noske speelt de bal door. Javornik probeert naar een medespeler te passen. Zawadziłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Botao rent richting de bal. Botao haalt uit met een fantastische trap. Corrales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mućko rent richting de bal. Mućko schiet op doel. Corrales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarel Oden - glopis 4:0

89e minuut.
Ilonczak geeft de bal voor. Daar is Caro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Javornik rent richting de bal. Javornik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carlín de bal. Corrales bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarel Oden 20%, glopis 80%.
Jarel Oden - glopis 4:0