Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juliocesar SPORTING LIMA XD
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 14.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Bermúdez passt de bal zonder na te denken. Cabrera rent richting de bal. Arriola bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios rent richting de bal. Palacios draait met de bal, schiet en ... Agurto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Agurto probeert naar een medespeler te passen. Arriola kopt de bal weg. Klungelig pakt Cabrera de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Agurto bokst de bal weg.

7e minuut.
Labarthe geeft de bal voor. Daar is Valdivieso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calle rent richting de bal. Valdivieso is nu in balbezit. Valdivieso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Swayne trapt de bal weg van het doel. Valdivieso kopt de bal weg. Osores bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores haalt uit met een fantastische trap. Swayne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juliocesar - SPORTING LIMA XD 1:0

17e minuut.
Gonzales speelt de bal door. Cabrera rent richting de bal. del Prado is nu in balbezit. Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios draait met de bal, schiet en ... Agurto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
juliocesar - SPORTING LIMA XD 1:1

19e minuut.
Palma geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garay met een snelle inworp. Palacios rent richting de bal. Palacios geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Arriola rent richting de bal. Arriola passt de bal in één keer door. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Arriola is nu in balbezit. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera schiet op doel. Agurto probeert wanhopig de bal te grijpen. Luna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juliocesar - SPORTING LIMA XD 1:2

32e minuut.
Inworp. Garay met de inworp. Palacios met een sublieme pass. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Agurto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Palacios met een sublieme pass. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriola rent richting de bal. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Agurto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Palacios kopt de bal weg. Gonzales rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabrera. Cabrera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juliocesar 58%, SPORTING LIMA XD 42%.
juliocesar - SPORTING LIMA XD 1:2

55e minuut.
Garay passt de bal zonder na te denken. Palacios is nu in balbezit. Palacios probeert naar een medespeler te passen. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Garay probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez passt de bal met de wreef. Palacios rent richting de bal. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juliocesar - SPORTING LIMA XD 1:3

83e minuut.
Calle geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdivieso met de inworp. Osores bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores geeft de bal voor. Swayne bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rocha rent richting de bal. Rocha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juliocesar - SPORTING LIMA XD 2:3

85e minuut.
Osores geeft een lange en hoge pass. Labarthe met een sublieme pass. del Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios onderschept slim de pass. Palacios haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juliocesar 50%, SPORTING LIMA XD 50%.
juliocesar - SPORTING LIMA XD 2:3