Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CastilloLover ANFAP
Normal Tactiek 343 equilibrado
34% Balbezit 66%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 42.2
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


12e minuut.
Hidasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidasi passt de bal zonder na te denken. Fortugno probeert naar een medespeler te passen. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran schiet op doel. Andaluz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CastilloLover - ANFAP 0:1

18e minuut.
Wyrzykowski onderschept slim de pass. Wyrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szafran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CastilloLover - ANFAP 0:2

22e minuut.
Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mazza de bal. Mazza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CastilloLover - ANFAP 0:3

23e minuut.
Drago speelt de bal door. Klungelig pakt Rivera de bal. Szafran schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Szafran naar de kleedkamers voor een vroege douche.

24e minuut.
Škorić geeft de bal voor. Fortugno kopt de bal weg. La Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski schiet op doel. Paal! Mazza rent richting de bal. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cruzalta onderschept slim de pass. Škorić is nu in balbezit. Škorić geeft een hoge lob. Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Škorić passt de bal met de wreef. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortugno verovert de bal door een tackle van achteren. Hidasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidasi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Andaluz met een harde bal richting middenveld. Hidasi kopt de bal weg. Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CastilloLover - ANFAP 0:4

42e minuut.
Wyrzykowski rent richting de bal. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres geeft een hoge lob. Wyrzykowski is nu in balbezit. Wyrzykowski schiet op doel. Andaluz bokst de bal weg.

43e minuut.
Olivos geeft de bal voor. Inworp. Hidasi met een snelle inworp. Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CastilloLover 70%, ANFAP 30%.
CastilloLover - ANFAP 0:4

53e minuut.
Hidasi passt de bal met de wreef. Fortugno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortugno passt de bal met de wreef. Wyrzykowski rent richting de bal. Wyrzykowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CastilloLover - ANFAP 0:5

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Škorić neemt de hoekschop. Gandolfo controleert de bal met de borst. Wyrzykowski rent richting de bal. Wyrzykowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Drago onderschept slim de pass. Fortugno verovert de bal door een tackle van achteren. Fortugno passt de bal zonder na te denken. Škorić is nu in balbezit. Škorić geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Andaluz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Doeltrap. de la Flor met een harde bal richting middenveld. Cruzalta kopt de bal weg. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

87e minuut.
Hidasi is nu in balbezit. Hidasi geeft de bal voor. Cabrera heeft problemen om de bal te vangen. Mazza is nu in balbezit. Mazza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CastilloLover 77%, ANFAP 23%.
CastilloLover - ANFAP 0:5