Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juliocesar glopis
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Olivos is nu in balbezit. Menotti onderschept slim de pass. Menotti met een sublieme pass. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cruz geeft de bal voor. Gonzales heeft problemen om de bal te vangen. Gonzales met een sublieme pass. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juliocesar - glopis 1:0

14e minuut.
Olivos bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivos geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Arriola de bal onder controle te krijgen. Muchotrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchotrigo haalt uit met een fantastische trap. Agurto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
juliocesar - glopis 1:1

22e minuut.
Olivos geeft de bal voor. Navarrete heeft problemen om de bal te vangen. Navarrete passt de bal zonder na te denken. Muchotrigo rent richting de bal. Muchotrigo haalt uit met een fantastische trap. Agurto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Ríos probeert de bal met de borst te controleren. Osores rent richting de bal. Osores speelt de bal door. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Corrales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Olivos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha onderschept slim de pass. Rocha passt de bal zonder na te denken. Menotti is nu in balbezit. Menotti geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carlín rent richting de bal. Rocha onderschept slim de pass. Rocha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juliocesar - glopis 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juliocesar 50%, glopis 50%.
juliocesar - glopis 2:1

54e minuut.
Ríos probeert naar een medespeler te passen. Arriola bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchotrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchotrigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
juliocesar - glopis 2:2

58e minuut.
Palma speelt de bal door. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete passt de bal zonder na te denken. Muchotrigo rent richting de bal. Muchotrigo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Palma rent richting de bal. Osores verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores onderschept slim de pass. Osores geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. del Prado onderschept slim de pass. del Prado passt de bal zonder na te denken. Rocha is nu in balbezit. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Corrales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
juliocesar - glopis 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juliocesar 64%, glopis 36%.
juliocesar - glopis 3:2