Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORTING LIMA XD Jarel Oden
Normal Tactiek Attack
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 31.9
slecht Schieten redelijk
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Zegarra is nu in balbezit. Zegarra met een sublieme pass. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Meza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Zawadziłło rent richting de bal. Zawadziłło met een sublieme pass. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko schiet op doel. Swayne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING LIMA XD - Jarel Oden 0:1

17e minuut.
Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko passt de bal met de wreef. Muńoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Botao onderschept slim de pass. Botao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo onderschept slim de pass. Peredo speelt de bal door. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko schiet op doel. Swayne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Alzamora de bal. Mućko is nu in balbezit. Mućko schiet op doel. Javornik kopt de bal weg. Klungelig pakt Muńoz de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Noske speelt de bal door. Zawadziłło rent richting de bal. Zawadziłło passt de bal in één keer door. Mućko rent richting de bal. Mućko schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING LIMA XD - Jarel Oden 0:2

38e minuut.
Peredo is nu in balbezit. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios passt de bal zonder na te denken. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Meza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Dávila met een sublieme pass. Garay is nu in balbezit. Javornik begaat een overtreding. Javornik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING LIMA XD 62%, Jarel Oden 38%.
SPORTING LIMA XD - Jarel Oden 0:2

52e minuut.
Botao rent richting de bal. Alzamora is nu in balbezit. Botao verovert de bal door een tackle van achteren. Zawadziłło is nu in balbezit. Zawadziłło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING LIMA XD - Jarel Oden 0:3

58e minuut.
Alzamora kan de bal niet met de borst controleren. Botao bereikt de bal nog maar net als eerste. Botao geeft een hoge lob. Ilonczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilonczak geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Javornik is nu in balbezit. Javornik probeert naar een medespeler te passen. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko schiet op doel. Zawadziłło probeert de bal aan de voet te houden. Swayne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Javornik kopt de bal weg. Botao rent richting de bal. Zawadziłło is nu in balbezit. Botao bereikt de bal nog maar net als eerste. Botao schiet op doel. Swayne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Botao is nu in balbezit. Botao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Zawadziłło rent richting de bal. Zawadziłło geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dávila de bal onder controle te krijgen. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Garay kopt de bal weg. Zawadziłło rent richting de bal. Met opzet legt Dávila zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Dávila moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dávila schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
Klungelig pakt Botao de bal. Calle is nu in balbezit. Calle passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Peredo de bal. Peredo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Botao heeft problemen om de bal te vangen. Zawadziłło rent richting de bal. Zawadziłło passt de bal met de wreef. Botao bereikt de bal nog maar net als eerste. Botao schiet op doel. Swayne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING LIMA XD - Jarel Oden 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING LIMA XD 81%, Jarel Oden 19%.
SPORTING LIMA XD - Jarel Oden 0:4