Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
union huaral ANFAP
Normal Tactiek 343 equilibrado
36% Balbezit 64%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 37.4
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


11e minuut.
Arguedas geeft de bal voor. Gandolfo kopt de bal weg. Daar is Mazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazza draait met de bal, schiet en ... Aguilar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adrianzén kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mutryn is nu in balbezit. Mutryn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Mazza rent richting de bal. Mutryn is nu in balbezit. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza haalt uit met een fantastische trap. Adrianzén maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
union huaral - ANFAP 0:1

21e minuut.
Szafran is nu in balbezit. Dolorier rent richting de bal. Dolorier passt de bal in één keer door. Baldessari is nu in balbezit. Baldessari geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Baburić is nu in balbezit. Baburić geeft een hoge lob. Hidasi kopt de bal weg. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran haalt uit met een fantastische trap. Adrianzén kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hidasi geeft de bal voor. Tempone is nu in balbezit. Mazza onderschept slim de pass. Mazza schiet op doel. Adrianzén werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Putra rent richting de bal. Putra geeft een hoge lob. Mazza rent richting de bal. Mazza draait met de bal, schiet en ... Adrianzén werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gandolfo is nu in balbezit. Ugáz begaat een overtreding. Gandolfo raakt geblesseerd tijdens het duel. Gandolfo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ingvarsson zal de hoekschop nemen. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tempone de bal. Adrianzén bokst de bal weg.

34e minuut.
Ugáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandolfo onderschept slim de pass. Gandolfo passt de bal in één keer door. Ingvarsson heeft problemen om de bal te vangen. Ingvarsson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Aguilar probeert de bal aan de voet te houden. Bravo rent richting de bal. Mazza onderschept slim de pass. Mazza schiet op doel. Adrianzén probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Baldessari kan de bal niet met de borst controleren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hidasi met de inworp. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran haalt uit met een fantastische trap. Paal! Adrianzén probeert wanhopig de bal te grijpen. Tempone probeert naar een medespeler te passen. Aguilar geeft een hoge lob. Ingvarsson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mazza is nu in balbezit. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
union huaral - ANFAP 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: union huaral 71%, ANFAP 29%.
union huaral - ANFAP 0:2

47e minuut.
Gandolfo probeert naar een medespeler te passen. Ingvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingvarsson geeft de bal voor. Daar is Mazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bravo passt de bal in één keer door. Putra is nu in balbezit. Putra passt de bal met de wreef. Mazza is nu in balbezit. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Aguilar geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mutryn de bal onder controle te krijgen. Rojas kopt de bal weg. Mazza rent richting de bal. Mazza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mutryn is nu in balbezit. Mutryn geeft een lange en hoge pass. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran schiet op doel. Adrianzén probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
union huaral - ANFAP 0:3

59e minuut.
Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza passt de bal in één keer door. Tempone rent richting de bal. Szafran onderschept slim de pass. Szafran draait met de bal, schiet en ... Adrianzén bokst de bal weg. Daar is Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mutryn is nu in balbezit. Mutryn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
union huaral - ANFAP 0:4

60e minuut.
Luna heeft problemen om de bal te vangen. Luna passt de bal in één keer door. Tempone rent richting de bal. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adrianzén trapt de bal weg. Putra kopt de bal weg. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Gandolfo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ingvarsson de bal. Ingvarsson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mazza de bal. Mazza schiet op doel. Adrianzén bokst de bal weg.

68e minuut.
Hidasi geeft de bal voor. Ingvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingvarsson passt de bal in één keer door. Mutryn is nu in balbezit. Mutryn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rojas heeft problemen om de bal te vangen. Mutryn is nu in balbezit. Mutryn passt de bal zonder na te denken. Mazza is nu in balbezit. Mazza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mazza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Putra de bal. Putra passt de bal in één keer door. Mutryn is nu in balbezit. Mutryn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mazza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

79e minuut.
Putra rent richting de bal. Arguedas is nu in balbezit. Putra onderschept slim de pass. Szafran rent richting de bal. Szafran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Hidasi met een sublieme pass. Ingvarsson rent richting de bal. Ingvarsson geeft een lange en hoge pass. Szafran rent richting de bal. Szafran schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Guevara met een snelle inworp. Bravo rent richting de bal. Mutryn verovert de bal door een tackle van achteren. Mutryn schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aguilar de bal onder controle te krijgen. Adrianzén kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Hidasi passt de bal met de wreef. Daar is Putra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Putra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szafran de bal. Szafran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Ingvarsson is nu in balbezit. Ingvarsson met een sublieme pass. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: union huaral 84%, ANFAP 16%.
union huaral - ANFAP 0:4