Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANFAP Jarel Oden
343 equilibrado Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.5 gemiddelde waardering 31.8
zeer goed Schieten redelijk
matig Passen zwak
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Ilonczak heeft problemen om de bal te vangen. Gandolfo probeert naar een medespeler te passen. Szafran is nu in balbezit. Szafran schiet op doel. Meza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - Jarel Oden 1:0

15e minuut.
Zorrilla probeert naar een medespeler te passen. Škorić rent richting de bal. Škorić speelt de bal door. Szafran is nu in balbezit. Szafran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Hidasi rent richting de bal. Hidasi passt de bal zonder na te denken. Szafran is nu in balbezit. Wyrzykowski rent richting de bal. Wyrzykowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Peredo met de inworp. Škorić is nu in balbezit. Škorić probeert naar een medespeler te passen. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Meza trapt de bal weg van het doel. Fortugno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortugno passt de bal zonder na te denken. Szafran rent richting de bal. Szafran schiet op doel. Meza bokst de bal weg. Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - Jarel Oden 2:0

34e minuut.
Peredo heeft problemen om de bal te vangen. Velazco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza rent richting de bal. Szafran is nu in balbezit. Szafran draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - Jarel Oden 3:0

38e minuut.
Noske geeft de bal voor. Mućko kopt de bal weg. Zorrilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Botao rent richting de bal. Botao schiet op doel. Yulmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFAP 39%, Jarel Oden 61%.
ANFAP - Jarel Oden 3:0

51e minuut.
Daar is Javornik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baburić is nu in balbezit. Baburić geeft de bal voor. Botao rent richting de bal. Botao geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Zorrilla passt de bal zonder na te denken. Škorić met een sublieme pass. Klungelig pakt Szafran de bal. Szafran draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Fortugno rent richting de bal. Szafran rent richting de bal. Fortugno speelt de bal door. Wyrzykowski is nu in balbezit. Wyrzykowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Salgado rent richting de bal. Mazza onderschept slim de pass. Mazza met een sublieme pass. Szafran rent richting de bal. Szafran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - Jarel Oden 4:0

70e minuut.
Škorić met een snelle inworp. Mazza is nu in balbezit. Peredo onderschept slim de pass. Peredo speelt de bal door. Gandolfo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Szafran de bal. Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski passt de bal zonder na te denken. Szafran is nu in balbezit. Szafran schiet op doel. Meza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela begaat een overtreding. Wyrzykowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hidasi met een snel genomen vrije trap. Szafran maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFAP 37%, Jarel Oden 63%.
ANFAP - Jarel Oden 4:0