Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juliocesar Karol HNB
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 26.6
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Andaluz is nu in balbezit. Gonzales onderschept slim de pass. Osores bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ríos geeft de bal voor. Arriola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morán is nu in balbezit. Morán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Andaluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores verovert de bal door een tackle van achteren. Osores speelt de bal door. Morán is nu in balbezit. Morán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juliocesar 68%, Karol HNB 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juliocesar - Karol HNB 0:0

51e minuut.
Arriola speelt de bal door. Palma heeft problemen om de bal te vangen. Basombrío rent richting de bal. Morán rent richting de bal. Morán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Basombrío rent richting de bal. Morán is nu in balbezit. Morán draait met de bal, schiet en ... Agurto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juliocesar - Karol HNB 0:1

55e minuut.
Morán rent richting de bal. Basombrío rent richting de bal. Morán is nu in balbezit. Morán schiet op doel. Luna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agurto bokst de bal weg.

60e minuut.
Daar is Menotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño geeft een hoge lob. Morán is nu in balbezit. Morán schiet op doel. Paal!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andaluz met de inworp. Daar is Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palma geeft de bal voor. Arriola speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gallardo neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Palma probeert naar een medespeler te passen. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriola rent richting de bal. Morán onderschept slim de pass. Morán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Basombrío bereikt de bal nog maar net als eerste. Basombrío passt de bal in één keer door. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juliocesar - Karol HNB 0:2

86e minuut.
Palma heeft problemen om de bal te vangen. Palma rent richting de bal. Palma met een sublieme pass. Basombrío rent richting de bal. Basombrío schiet op doel. Agurto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juliocesar 73%, Karol HNB 27%.
juliocesar - Karol HNB 0:2