Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORTING LIMA XD CastilloLover
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Barandiarán verovert de bal door een tackle van achteren. Barandiarán probeert naar een medespeler te passen. Olivos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Drago verovert de bal door een tackle van achteren. Drago probeert naar een medespeler te passen. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera onderschept slim de pass. Rivera draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Muńoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING LIMA XD - CastilloLover 0:1

35e minuut.
Andaluz trapt de bal weg. Deza rent richting de bal. Deza geeft een lange en hoge pass. Rivera is nu in balbezit. Rivera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Labarthe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deza onderschept slim de pass. Deza met een sublieme pass. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Swayne met een sublieme pass. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios passt de bal zonder na te denken. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPORTING LIMA XD - CastilloLover 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING LIMA XD 53%, CastilloLover 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPORTING LIMA XD - CastilloLover 1:1

52e minuut.
Bedoya probeert naar een medespeler te passen. Calle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cabrera is nu in balbezit. de la Flor verovert de bal door een tackle van achteren. de la Flor geeft een lange en hoge pass. Labarthe geeft een hoge lob. Andaluz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Cabrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deza geeft een hoge lob. Daar is Calle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivera is nu in balbezit. Rivera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING LIMA XD - CastilloLover 1:2

86e minuut.
Deza met een sublieme pass. Rivera rent richting de bal. Drago rent richting de bal. Rivera rent richting de bal. Rivera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING LIMA XD 48%, CastilloLover 52%.
SPORTING LIMA XD - CastilloLover 1:2