Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jarel Oden Karol HNB
Attack Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 24.9
redelijk Schieten redelijk
zwak Passen zwak
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Lazarte rent richting de bal. Lazarte passt de bal in één keer door. Botao heeft problemen om de bal te vangen. Botao draait met de bal, schiet en ... Guerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarel Oden - Karol HNB 1:0

8e minuut.
Peristi passt de bal zonder na te denken. Zawadziłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadziłło met een sublieme pass. Botao rent richting de bal. Botao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarel Oden - Karol HNB 2:0

10e minuut.
Zawadziłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko is nu in balbezit. Mućko passt de bal in één keer door. Botao is nu in balbezit. Botao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarel Oden - Karol HNB 3:0

12e minuut.
Briceño onderschept slim de pass. Zawadziłło onderschept slim de pass. Zawadziłło passt de bal met de wreef. Botao rent richting de bal. Botao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Zawadziłło verovert de bal door een tackle van achteren. Botao bereikt de bal nog maar net als eerste. Botao probeert naar een medespeler te passen. Mućko is nu in balbezit. Mućko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Botao passt de bal zonder na te denken. Peristi is nu in balbezit. Ríos maakt een afschuwelijke overtreding. Ríos krijgt een gele kaart. Peristi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peredo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Botao springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Briceño rent richting de bal. Zawadziłło onderschept slim de pass. Zawadziłło speelt de bal door. Botao bereikt de bal nog maar net als eerste. Botao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarel Oden - Karol HNB 4:0

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Biachi de bal onder controle te krijgen. Zawadziłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadziłło passt de bal met de wreef. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Basombrío is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Noske. Basombrío is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Basombrío met een snel genomen vrije trap. Morán krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarel Oden - Karol HNB 4:1

38e minuut.
Peredo rent richting de bal. Peredo passt de bal zonder na te denken. Botao is nu in balbezit. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko draait met de bal, schiet en ... Guerra bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Javornik zal de hoekschop nemen. Mućko heeft problemen om de bal te vangen. Botao rent richting de bal. Botao haalt uit met een fantastische trap. Guerra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarel Oden - Karol HNB 5:1

41e minuut.
Noske geeft de bal voor. Briceño probeert de bal met de borst te controleren. Zawadziłło speelt de bal door. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt del Pino de bal. Zawadziłło is nu in balbezit. Zawadziłło passt de bal zonder na te denken. Mućko is nu in balbezit. Mućko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
del Pino passt de bal met de wreef. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo met een sublieme pass. Morán is nu in balbezit. Morán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarel Oden 39%, Karol HNB 61%.
Jarel Oden - Karol HNB 5:1

52e minuut.
Guerra speelt de bal door. Basombrío kopt de bal weg. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Morán rent richting de bal. Morán draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán draait met de bal, schiet en ... Meza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarel Oden - Karol HNB 5:2

54e minuut.
Peredo speelt de bal door. Gallardo is nu in balbezit. Peristi begaat een overtreding. Gallardo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gallardo kan niet meer verder spelen. Andaluz komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Biachi geeft de bal voor. Velazco rent richting de bal. Velazco geeft een lange en hoge pass. Morán rent richting de bal. Morán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Morán probeert naar een medespeler te passen. Palma is nu in balbezit. Palma met een sublieme pass. Basombrío rent richting de bal. Basombrío draait met de bal, schiet en ... Meza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán schiet op doel. Meza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Mućko rent richting de bal. Lazarte verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarte passt de bal in één keer door. Zawadziłło is nu in balbezit. Zawadziłło draait met de bal, schiet en ... Guerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Zawadziłło is nu in balbezit. Botao rent richting de bal. Clavijo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Clavijo krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Guerra met een harde bal richting middenveld. Noske kopt de bal weg. Botao rent richting de bal. Zawadziłło rent richting de bal. Zawadziłło geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarel Oden - Karol HNB 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarel Oden 47%, Karol HNB 53%.
Jarel Oden - Karol HNB 6:2