Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lakatag Matatag SPORTING LIMA XD
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios speelt de bal door. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lakatag Matatag - SPORTING LIMA XD 0:1

10e minuut.
Ubillús is nu in balbezit. Ubillús geeft een lange en hoge pass. Daar is Calle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sueiro is nu in balbezit. Sueiro draait met de bal, schiet en ... Swayne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Cabrera passt de bal in één keer door. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas is nu in balbezit. Garay verovert de bal door een tackle van achteren. Garay geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios rent richting de bal. Palacios speelt de bal door. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
León passt de bal zonder na te denken. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Navarro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ochoa neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Swayne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Swayne niet meer kan verder spelen. Calvo komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Navarro rent richting de bal. Palacios onderschept slim de pass. Palacios probeert naar een medespeler te passen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Caro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lakatag Matatag 54%, SPORTING LIMA XD 46%.
Lakatag Matatag - SPORTING LIMA XD 0:1

48e minuut.
Santa Cruz is nu in balbezit. Santa Cruz geeft een hoge lob. Ochoa speelt de bal door. Sueiro is nu in balbezit. Sueiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lakatag Matatag - SPORTING LIMA XD 1:1

70e minuut.
Ubillús is nu in balbezit. Sueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubillús speelt de bal door. Klungelig pakt Sueiro de bal. Sueiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Caro met een harde bal richting middenveld. Bermúdez kopt de bal weg. Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios is nu in balbezit. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lakatag Matatag 49%, SPORTING LIMA XD 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lakatag Matatag - SPORTING LIMA XD 1:1