Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CastilloLover Jarel Oden
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 23
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Velazco probeert naar een medespeler te passen. de Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. de Souza probeert naar een medespeler te passen. Cedrón rent richting de bal. Cedrón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Drago passt de bal zonder na te denken. Rivera is nu in balbezit. Salgado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rivera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drago legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Velazco de bal. Velazco geeft de bal voor. Klungelig pakt de Souza de bal. Drago is nu in balbezit. Drago schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Peredo speelt de bal door. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela probeert naar een medespeler te passen. Cedrón rent richting de bal. Cedrón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Deza verovert de bal door een tackle van achteren. Deza geeft een hoge lob. Klungelig pakt de Souza de bal. Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoya geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Osorio onderschept slim de pass. Osorio passt de bal met de wreef. de Souza rent richting de bal. Rivera onderschept slim de pass. Rivera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CastilloLover 45%, Jarel Oden 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CastilloLover - Jarel Oden 0:0

65e minuut.
de Souza passt de bal met de wreef. Varela is nu in balbezit. Cabrera rent richting de bal. Varela onderschept slim de pass. Varela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
de Souza speelt de bal door. Peredo heeft problemen om de bal te vangen. Peredo passt de bal met de wreef. Cedrón is nu in balbezit. Cedrón draait met de bal, schiet en ... Andaluz bokst de bal weg.

73e minuut.
La Rosa probeert naar een medespeler te passen. Barandiarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barandiarán speelt de bal door. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CastilloLover 49%, Jarel Oden 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CastilloLover - Jarel Oden 0:0