Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karol HNB glopis
Normal Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Briceño verovert de bal door een tackle van achteren. Basombrío rent richting de bal. Basombrío speelt de bal door. Daar is Morán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morán schiet op doel. Corrales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
del Pino is nu in balbezit. del Pino geeft een hoge lob. Cruz controleert de bal met de borst. Morán is nu in balbezit. Morán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Basombrío begaat een overtreding. Ríos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ramírez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Muchotrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. del Pino is nu in balbezit. Muchotrigo onderschept slim de pass. Muchotrigo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Guerra speelt de bal door. Klungelig pakt Morán de bal. Ramírez is nu in balbezit. Morán onderschept slim de pass. Morán haalt uit met een fantastische trap. Corrales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Karol HNB - glopis 1:0

23e minuut.
Ramírez speelt de bal door. Daar is Navarrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarrete passt de bal in één keer door. Muchotrigo is nu in balbezit. Muchotrigo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ríos is nu in balbezit. Basombrío is nu in balbezit. Met opzet legt Ríos zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ríos naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Palma geeft een lange en hoge pass. Gallardo is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Caro ... Strafschop! Caro is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Gallardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Basombrío legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Corrales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

30e minuut.
Briceño is nu in balbezit. Briceño met een sublieme pass. Morán is nu in balbezit. Morán schiet op doel. Corrales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karol HNB - glopis 2:0

38e minuut.
Clavijo passt de bal in één keer door. Briceño met een sublieme pass. Basombrío bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán rent richting de bal. Morán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Karol HNB - glopis 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karol HNB 37%, glopis 63%.
Karol HNB - glopis 3:0

49e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Basombrío onderschept slim de pass. Basombrío probeert naar een medespeler te passen. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Inworp. Gallardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basombrío is nu in balbezit. Basombrío schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ramírez de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
del Pino onderschept slim de pass. Carlín bereikt de bal nog maar net als eerste. Basombrío onderschept slim de pass. Basombrío schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karol HNB - glopis 4:0

62e minuut.
Navarrete geeft een hoge lob. Klungelig pakt Olivos de bal. Palma speelt de bal door. Morán rent richting de bal. Morán schiet op doel. Corrales bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Karol HNB - glopis 5:0

67e minuut.
Olivos is nu in balbezit. Olivos speelt de bal door. Ramírez probeert de bal met de borst te controleren. Morán is nu in balbezit. Morán schiet op doel. Corrales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Ortiz de bal onder controle te krijgen. Muchotrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz rent richting de bal. Muchotrigo is nu in balbezit. Muchotrigo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Ríos kopt de bal weg. Gallardo rent richting de bal. Gallardo speelt de bal door. Morán rent richting de bal. Morán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gallardo geeft een hoge lob. Palma rent richting de bal. Palma speelt de bal door. Basombrío bereikt de bal nog maar net als eerste. Basombrío schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karol HNB - glopis 6:0

86e minuut.
Gallardo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andaluz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karol HNB 20%, glopis 80%.
Karol HNB - glopis 6:0