Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORTING LIMA XD ANFAP
Normal Tactiek 343 equilibrado
36% Balbezit 64%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 36.7
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Mazza heeft problemen om de bal te vangen. Alzamora is nu in balbezit. Mazza onderschept slim de pass. Mazza draait met de bal, schiet en ... Swayne werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Gandolfo rent richting de bal. Gandolfo passt de bal in één keer door. Mazza rent richting de bal. Szafran heeft problemen om de bal te vangen. Szafran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Mutryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza is nu in balbezit. Bermúdez begaat een overtreding. Mazza wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mazza kan niet meer verder spelen.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ingvarsson neemt de hoekschop. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Szafran rent richting de bal. Szafran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING LIMA XD - ANFAP 0:1

15e minuut.
Ingvarsson passt de bal in één keer door. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran verovert de bal door een tackle van achteren. Szafran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING LIMA XD - ANFAP 0:2

21e minuut.
Putra passt de bal zonder na te denken. Hidasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidasi passt de bal in één keer door. Szafran rent richting de bal. Szafran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING LIMA XD - ANFAP 0:3

31e minuut.
Gandolfo passt de bal met de wreef. Ingvarsson is nu in balbezit. Ingvarsson passt de bal met de wreef. Mutryn is nu in balbezit. Alzamora probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ingvarsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szafran rent richting de bal. Szafran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Palacios kopt de bal weg. Cabrera rent richting de bal. Trọng Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera schiet op doel. Pastor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hidasi neemt de hoekschop. Daar is Calle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafran is nu in balbezit. Szafran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING LIMA XD - ANFAP 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING LIMA XD 75%, ANFAP 25%.
SPORTING LIMA XD - ANFAP 0:4

64e minuut.
Trọng Duy speelt de bal door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Putra onderschept slim de pass. Mutryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutryn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING LIMA XD - ANFAP 0:5

80e minuut.
Mutryn haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Swayne trapt de bal weg. Mutryn is nu in balbezit. Mutryn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Hidasi passt de bal in één keer door. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle passt de bal in één keer door. Szafran rent richting de bal. Szafran schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mutryn probeert de bal aan de voet te houden. Bermúdez is nu in balbezit. Putra verovert de bal door een tackle van achteren. Putra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING LIMA XD - ANFAP 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING LIMA XD 62%, ANFAP 38%.
SPORTING LIMA XD - ANFAP 0:6